close
Navn
Email
Telefon
Dato
Tidspunkt
Antal personer
Hvis du har bestilt bord til efter kl. 17.30 skal du herunder vælge hvilket menukort du vil spise fra.
Menukort
Kommentarer til reservationen
Madallergier, placering, handicap etc.
Find bord

Verdens fineste kød

Hos MEAT er vi eksperter i det gode kød, og kun det bedste er godt nok. Vi har konstant fokus på kødets opdræt og vælger kun de bedste udskæringer – fra udsøgte kvægracer rundt om i verden.

Ungkvæg fra Himmerland
Jysk ungkvæg med en helt fantastisk smag. De store højreb opnår en sublim mørhed og en meget ren smag efter 14 dages krogmodning. I modningsprocessen nedbryder kødets egne enzymer langsomt bindevæv, hvilket sikrer en sublim smagsoplevelse.

Irsk kødkvæg
Prima Valley oksekød fra Irland hører til det absolut ypperste i Europa. Kvæget har optimale vækstbetingelser og græsser fritgående i et særligt frodigt landskab. Det sætter sig som velsmag i kødet. Kreaturernes livsbetingelser kan simpelthen smages i den enkelte udskæring.

Amerikans kødkvæg
Her er der tale om Dry aged, Fort Worth  Beef fra Texas. Amerikansk oksekød er verdensberømt for sin kvalitet – af god grund. Kvæget opfedes de sidste 100 dage inden slagtning, hvorved der opnås en fedtmarmorering i kødet, som er noget kraftigere, end vi kender den fra Europa.

Australien – Wagyu
Wagyu beef er og bliver en delikatesse. Kødet har en utrolig delikat og smagfuld fedtmarmorering i forhold til andre kvægracer. For at opnå den høje kvalitet bliver dyrene dagligt masseret, og herudover består den daglige føde blandt andet af øl og majs. Vores Wagyu-kød kommer fra Australien, og er fra samme kvægrace som verdens fineste kød Kobekød, der er opdrættet i Japan. MEAT’s Australske Kobekød er er smagsoplevelse ud over det sædvanlige.