Køkkenets åbningstider:

Mandag - fredag  17.00 - 22.00
Lørdag 11.00 - 15.00 og 17.00 - 22.00
I samarbejde med easyTableBooking.dk
Bestil bord
Meat at home

MEAT

from all over the world

Meat at home

Nu kan I nyde MEAT hjemme hos jer selv. Overraske familie og gæster med udsøgte bøffer af de bedste udskæringer. Kombineret med tilbehør, saucer og dressinger – plus lækker dessert. Vi har forberedt det hele for jer. Så det bliver nemt for jer at trylle. I skal bare komme forbi og hente jeres bestilling. MEAT at home er ”to go” mad af høj kvalitet. Perfekt, når I vil kræse for nogen, men ikke har tid til at lave det hele fra bunden.

Nedenfor finder i en vejledning, der hjælper jer med at stege eller grille kødet til perfektion. Og vi er selvfølgelig også behjælpelige, hvis I er i tvivl om, hvilket kød I skal vælge. Maden kan afhentes med kort varsel, men vi vil gerne have, at I enten bestiller online eller ringer i forvejen, så den er klar, når I kommer.

Afhentning og bestilling

Afhentning af Meat at home er mandag-fredag fra kl.16-19 og lørdag fra kl.12-19.
Bestilling inden kl. 17.00 – ellers kan vi desværre ikke garantere, at vi kan nå at få pakket jeres bestilling.

KLIK FOR HJÆLP TIL FORBEREDELSE

Alt tilbehør fra os leveres i sort alu emballage, som kan klare helt op til 600 grader. Bare fjern plastiklåget og sæt den sorte alubakke i ovnen eller på grillen. Grillede krydderkartofler tilberedes 10 min ved inddirekte varme med låget lukket på grillen. Har du ikke et låg på din grill, så skal de have 5 min ekstra. De kan også tilberedes ved 200 grader i alm ovn i ca 15 min.

Grøntsagssauté ristes i bakken på direkte varme og der skal røres rundt i den jævnligt. Den skal bare have 5-7 min.Vores saucer varmes i kasserolle på grillen, blus eller komfur. De kan også varmes i glasset i mikroovn.

Brun altid kødet på direkte varme og steg det færdigt ved indirekte varme. Dette giver en mere skånsom tilberedning og sørger for at kødet ikke bliver trist og tørt. Kød skal helst opbevares i køleskab, men faktisk er det bedst at tage kødet ud 1/2-1 time inden stegning, så det kan opnå stuetemperatur. På den måde får kødet ikke et chok, når det kommer på grill eller pande. Efter stegning skal en steak hvile 2-4 min alt efter størrelse på steaken, for at holde på saften i kødet.Vend altid den side, der bliver grillet sidst, opad, så saften ikke løber ud. Behandl altid kødet nænsomt, da hård behandling og klemmen med fx. tangen kan udtørre kødet.

Er du i tvivl om tilberedning, giver vores personale gerne vejledning når du henter dit Meat At Home.

Stegeregler

Rød Pegefinger mod tommeltot

Medium Langefinger mod tommeltot

Gennemstegt Lillefinger mod tommeltot

Ring og bestil

9810 3500

Samlet pris

Dine informationer: