Restaurant Meat

cropped-logo.png

TEPPANYAKI

Du har mulighed for at vælge mellem 5 forskellige menuer. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hver menu nedenfor:

A SYMPHONY OF MEAT

(minimum 4 pers.) 6 serveringer / 4 til 5 timer.

1. servering: Røget tatar møder taco. Serveres med varm krydderurtesmør, avocado/mango mousse, blå kartoffelchips og friséesalat.

 

2. servering: Uruguayansk filet med majssoufflé, grillet ost, confiterede tomater og basilikumsskum.

 

3. servering: Amerikansk Ribeye af Black Angus. Serveres med ærtepuré, flamberede grøntsager og svampesauce. Hertil en frisk salat med ærter, granatæble og italiensk persille.

 

4. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.

 

5. servering: Japansk Kobe MBS 8+. Serveres med flamberede løg, citrongelé og hvidløgschips.

 

6. servering: Dessert – vælg mellem:

       Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis

       Vanilje crème brûlée med Chandon Spritz. Serveres med flamberede frugter, friske bær og æblesorbet.

 

Pr.pers. 1899,-

ORIGINAL

 

5 serveringer / 4 til 5 timer.

1. servering: Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille.

 

2. servering: Grillet nordisk sorthummer. Hertil serveres rucolasalat, marineret mozzarella og friske cherrytomater.

 

3. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.

 

4. servering: Japansk Kobe MBS 8+. Serveres med flamberede løg, citrongelé og hvidløgschips.

 

5. servering: Dessert – vælg mellem:

       Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis

       Vanilje crème brûlée med Chandon Spritz. Serveres med flamberede frugter, friske bær og æblesorbet.

 

Pr.pers. 1699,-

SEASONAL

4 serveringer / 3 til 4 timer.

1. servering: Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille

 

2. servering: Uruguayansk filet med majssoufflé, grillet ost, confiterede tomater og basilikumsskum.

 

3. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.

 

4. servering: Dessert – vælg mellem:

       Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis.

       Vanilje crème brûlée med Chandon Spritz. Serveres med flamerede frugter, friske bær og æblesorbet.

 

Pr.pers. 1299,

QUICK BUT EXCLUSIVE

3 serveringer / ca. 2 timer / serveres mandag-torsdag

MENU 1

1. servering: Grillet nordisk sorthummer. Hertil serveres rucolasalat, marineret mozzarella og friske cherrytomater.

2. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.

3. servering: Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis.

Pr.pers. 999,

MENU 2

1. servering: Røget tatar møder taco. Serveres med varm krydderurtesmør, avocado/mango mousse, blå kartoffelchips og friséesalat.

2. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.

3. servering: Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis.

Pr.pers. 799,

VINMENU

1. serving: 2021 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Weingut in den Zehn Morgen, Nahe

2. serving: 2020 Chardonnay, Central Coast, Secret Cellars, California

3. serving: 2020 Bourgogne Rouge, Ambroise, Burgundy

4. serving: 2020 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Tuscany

5. serving: Pineau des Charentes Blanc, Chateau Montifaud, France

 

Pr. pers 499,-

Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

OPGRADERET VINMENU

1. serving: 2018 Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken, Markus Molitor, Mosel

2. serving: 2018 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Burgundy

3. serving: 2017 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, California

4. serving: 2017 Brunello de Montalcino, II Poggione, Tuscany, Italy

5. serving: 10 years White Tawny, Santa Eufemia, Portugal

 

Pr. pers 799,-

Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering