Restaurant Meat

cropped-logo.png

TEPPANYAKI

SÆSONMENU

Pris pr.person 1.299Kr
3 til 4 timer

 

– Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille.

 

 

– Sprødt svinekød serveret med en puré af søde kartofler, æblereduktion, syltede rødløg og marinerede edamamebønner, tranebær, cashewnødder, dadler og persille.

 

– New York Strip røget med grønne æbler, hø og rosmarin. Hertil selleripuré, grillet bok choy, gazpachoreduktion og kartoffel millefeuille.

 

– 24 karats Kobe-guldbarre

 

– Risalamande a la MEAT

HOVEDMENU

Pris pr.person 1.799Kr
4 til 5 timer

– Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille.

– Grillet nordisk sorthummer. Hertil serveres rucolasalat, marineret mozzarella og friske cherrytomater.

– New York Strip røget med grønne æbler, hø og rosmarin. Hertil selleripuré, grillet bok choy, gazpachoreduktion og kartoffel millefeuille. 

– Filet af den verdensberømte Japanske Kobe MBS 8+ med variation af flamberede løg. 

 

– Fluffy Pavlova med flamberede frugter, papilotte med kaffe og banan, vaniljeis og friske bær. 

. Vinmenu

1. serving: 2021 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Weingut in den Zehn Morgen, Nahe

2. serving: 2020 Chardonnay, Central Coast, Secret Cellars, California

3. serving: 2020 Bourgogne Rouge, Ambroise, Burgundy

4. serving: 2020 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Tuscany

5. serving: Pineau des Charentes Blanc, Chateau Montifaud, France

 

Pr. pers 499,-

Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

. Opgraderet vinmenu

1. serving: 2018 Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken, Markus Molitor, Mosel

2. serving: 2018 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Burgundy

3. serving: 2017 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, California

4. serving: 2017 Brunello de Montalcino, II Poggione, Tuscany, Italy

5. serving: 10 years White Tawny, Santa Eufemia, Portugal

 

Pr. pers 799,-

Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering