
SÆSONMENU
Pris pr.person 1.299Kr
3 til 4 timer
– Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille.
– Sprødt svinekød serveret med en puré af søde kartofler, æblereduktion, syltede rødløg og marinerede edamamebønner, tranebær, cashewnødder, dadler og persille.
– New York Strip røget med grønne æbler, hø og rosmarin. Hertil selleripuré, grillet bok choy, gazpachoreduktion og kartoffel millefeuille.
– 24 karats Kobe-guldbarre
– Risalamande a la MEAT

HOVEDMENU
Pris pr.person 1.799Kr
4 til 5 timer
– Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille.
– Grillet nordisk sorthummer. Hertil serveres rucolasalat, marineret mozzarella og friske cherrytomater.
– New York Strip røget med grønne æbler, hø og rosmarin. Hertil selleripuré, grillet bok choy, gazpachoreduktion og kartoffel millefeuille.
– Filet af den verdensberømte Japanske Kobe MBS 8+ med variation af flamberede løg.
– Fluffy Pavlova med flamberede frugter, papilotte med kaffe og banan, vaniljeis og friske bær.








. Vinmenu
1. serving: 2021 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Weingut in den Zehn Morgen, Nahe
2. serving: 2020 Chardonnay, Central Coast, Secret Cellars, California
3. serving: 2020 Bourgogne Rouge, Ambroise, Burgundy
4. serving: 2020 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Tuscany
5. serving: Pineau des Charentes Blanc, Chateau Montifaud, France
Pr. pers 499,-
Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
. Opgraderet vinmenu
1. serving: 2018 Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken, Markus Molitor, Mosel
2. serving: 2018 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Burgundy
3. serving: 2017 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, California
4. serving: 2017 Brunello de Montalcino, II Poggione, Tuscany, Italy
5. serving: 10 years White Tawny, Santa Eufemia, Portugal
Pr. pers 799,-
Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
