Du har mulighed for at vælge mellem 5 forskellige menuer. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hver menu nedenfor:
A SYMPHONY OF MEAT

(minimum 4 pers.) 6 serveringer / 4 til 5 timer.
1. servering: Røget tatar møder taco. Serveres med varm krydderurtesmør, avocado/mango mousse, blå kartoffelchips og friséesalat.
2. servering: Uruguayansk filet med majssoufflé, grillet ost, confiterede tomater og basilikumsskum.
3. servering: Amerikansk Ribeye af Black Angus. Serveres med ærtepuré, flamberede grøntsager og svampesauce. Hertil en frisk salat med ærter, granatæble og italiensk persille.
4. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.
5. servering: Japansk Kobe MBS 8+. Serveres med flamberede løg, citrongelé og hvidløgschips.
6. servering: Dessert – vælg mellem:
⁃ Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis
⁃ Vanilje crème brûlée med Chandon Spritz. Serveres med flamberede frugter, friske bær og æblesorbet.
Pr.pers. 1899,-
ORIGINAL

5 serveringer / 4 til 5 timer.
1. servering: Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille.
2. servering: Grillet nordisk sorthummer. Hertil serveres rucolasalat, marineret mozzarella og friske cherrytomater.
3. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.
4. servering: Japansk Kobe MBS 8+. Serveres med flamberede løg, citrongelé og hvidløgschips.
5. servering: Dessert – vælg mellem:
⁃ Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis
⁃ Vanilje crème brûlée med Chandon Spritz. Serveres med flamberede frugter, friske bær og æblesorbet.
Pr.pers. 1699,-
SEASONAL

4 serveringer / 3 til 4 timer.
1. servering: Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille
2. servering: Uruguayansk filet med majssoufflé, grillet ost, confiterede tomater og basilikumsskum.
3. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.
4. servering: Dessert – vælg mellem:
⁃ Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis.
⁃ Vanilje crème brûlée med Chandon Spritz. Serveres med flamerede frugter, friske bær og æblesorbet.
Pr.pers. 1299,–
QUICK BUT EXCLUSIVE
3 serveringer / ca. 2 timer / serveres mandag-torsdag
MENU 1
1. servering: Grillet nordisk sorthummer. Hertil serveres rucolasalat, marineret mozzarella og friske cherrytomater.
2. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.
3. servering: Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis.
Pr.pers. 999,–
MENU 2
1. servering: Røget tatar møder taco. Serveres med varm krydderurtesmør, avocado/mango mousse, blå kartoffelchips og friséesalat.
2. servering: Røget New York strip. Hertil gazpachoreduktion, kartoffelfondant, dampet bok choy og selleripuré.
3. servering: Fluffy pavlova med flamberede frugter, friske bær og vaniljeis.
Pr.pers. 799,–











VINMENU
1. serving: 2021 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Weingut in den Zehn Morgen, Nahe
2. serving: 2020 Chardonnay, Central Coast, Secret Cellars, California
3. serving: 2020 Bourgogne Rouge, Ambroise, Burgundy
4. serving: 2020 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Tuscany
5. serving: Pineau des Charentes Blanc, Chateau Montifaud, France
Pr. pers 499,-
Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
OPGRADERET VINMENU
1. serving: 2018 Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken, Markus Molitor, Mosel
2. serving: 2018 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Burgundy
3. serving: 2017 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, California
4. serving: 2017 Brunello de Montalcino, II Poggione, Tuscany, Italy
5. serving: 10 years White Tawny, Santa Eufemia, Portugal
Pr. pers 799,-
Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
