– Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille. // Grilled Japanese scallop and Argentine tiger prawn served in a tasteful lobster sauce with green apples and fresh parsley.

– Grillet nordisk sorthummer. Hertil serveres rucolasalat, marineret mozzarella og friske cherrytomater. // Grilled Nordic black lobster. Served with arugula salad, marinated mozzarella and fresh cherry tomatoes

– New York Strip røget med grønne æbler, hø og rosmarin. Hertil selleripuré, grillet bok choy, gazpachoreduktion og kartoffel millefeuille. // New York Strip smoked with green apples, hay and rosemary. In addition, celery root purée, grilled bok choy, gazpacho reduction and potato millefeuille.

– Filet af den verdensberømte Japanske Kobe MBS 8+ med variation af flamberede løg. // Fillet of the world-famous Japanese Kobe MBS 8+ with variety of flambéed onions.

– Fluffy Pavlova med flamberede frugter, papilotte med kaffe og banan, vaniljeis og friske bær. // Fluffy Pavlova with flambéed fruits of the season, coffee bananas papillote, vanilla ice cream and fresh berries.

Pris pr pers: 1799 Kr

Hos Restaurant MEAT vægter vi det højt, at vores gæster får en oplevelse i særklasse. Derfor har vi som den eneste restaurant i Danmark fået installeret et komplet setup, så vi kan tilbyde teppanyaki til vores gæster.

Det er oprindeligt et japansk koncept, hvor man sidder et mindre antal gæster omkring en stor varmeplade. Ved denne varmeplade står en kok og griller en række forskellige råvarer. Det betyder, at du ikke blot kan få kød i særklasse, men også en unik oplevelse.

Vælger du en sådan oplevelse, vil du derfor opleve, at kokken kommer helt tæt på. Det vil sige, at du kan opleve, når råvarer af højeste kvalitet bliver tilberedt ved hjælp af både ild og røg – og det hele sker lige for næsen af dig.

Vi er eksperter i det gode kød

Hos MEAT er vi eksperter i det gode kød. Vi har specialiseret os i at håndplukke krogmodnede kvalitetsudskæringer, der kommer fra de bedste leverandører. Hertil bryster vi os også af at være eksperter i at stege til perfektion ved hjælp af både grill, røg og ild.

Når du besøger os hos MEAT, sørger vi også for, at det kommer til at foregå i hyggelige rammer og en god atmosfære. Derfor er du velkommen hos os, uanset om det er sammen med familien, på en romantisk middag eller til en forretningsaftale.

Vi er meget passionerede omkring vores arbejde, og derfor går vi ikke på kompromis med hverken vores råvarer eller arbejde. Af samme grund insisterer vi også på, at alt skal være hjemmelavet fra bunden med friske råvarer.

Imødekommende og smilende personale

Når du besøger MEAT, vil du altid blive budt velkommen af et smilende og imødekommende personale. De sørger naturligvis for, at det hele forløber som det skal, og er altid klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

Og ved den store varmeplade sørger vores passionerede kok for, at den kulinariske del af oplevelsen bliver perfekt. Og du kan naturligvis vide dig sikker på, at det altid er råvarer af højeste kvalitet, der bliver tilberedt, når du bestiller teppanyaki hos MEAT.

Teppanyaki er et show og en oplevelse

Når man bestiller teppanyaki, får man ikke blot en kulinarisk oplevelse. Du kan nemlig vide dig sikker på, at det smager fortrinligt, samtidig med, at vores dygtige teppanyaki-kok vil være i centrum – og han sørger for, at der bliver leveret et formidabelt show.

På vores teppanyaki-plade bliver der kun gjort brug af råvare i højeste kvalitet, hvilket gør sig gældende for både fisk, skaldyr, grøntsager og naturligvis kødet. Vores kok, Horacio, har en fortid som tv-kok i Argentina, hvorfor han ikke blot ved, hvordan råvarerne skal tilberedes, men også, hvordan man skal give et show.

Du er garanteret, at der vil være både nørderi og storytelling på sublim vis, når Horacio deler ud af sin store viden på området. Hertil er han også god til at sætte kulør på aftenen, ved f.eks. at sætte gang i et fantastisk ildshow, hvilket naturligvis er prikken over i’et på en helt særlig oplevelse.