På MEAT serverer vi – bogstaveligt talt – verdens bedste kød, og vi har valgt vores leverandører med omhu. Vi bygger måltidet op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer, og så kan du garnere med grønt, sprødt og pikante smagsnuancer efter eget valg.

Vælg det stykke kød og den udskæring, du ønsker.

Efterfølgende vælger du 3 side orders. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.

Serveres mandag – torsdag kl 17:00-22:00

Serveres fredag – lørdag kl 17:00-23:00

KOBE FORRET

Japansk Kobe MBS 10+ i to forskellige varianter – 359,-                                                                            

Kobe Tatar

Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.

Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.

Kobe Tataki

Lyngrillet japansk Kobe filet. Serveres i yozu ponzu med ristede skalotteløg, chili og timian.

FORRETTER

ALLE FORRETTER SERVERES MED HJEMMEBAGT BRØD OG SALTET SMØR


MEAT Appetizer – 4 stk. 139,-

(Serveres som små tapasanretninger på bræt – du sammensætter selv ud fra nedenstående varianter. Tilføj ekstra + 35,-)

Vælg mellem:

  • Bruschetta med tigerrejer og chili-mayonnaise
  • Bruschetta med grillede tomater, oliventapenade og burrata
  • Bruschetta med pulled pork fra egen rygeovn, barbecuesauce og sprødt svær
  • Bruschetta med laks fra egen rygeovn, pesto og tangsalat
  • Bruschetta med grillet okseinderlår, wasabi mayonnaise, semidried tomater og karse

Ossetra caviar – 499,-

10g. Ossetra caviar med blinis, creme fraiche, skalotteløg og purløg


24 karat kobe-guldbar – 299,-

50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar.


Cremet hummersuppe – 139,-

Med marinerede tigerrejer, dildskum og friske urter


Tigerrejer  – 139,-

Sauteres ved bordet med peberfrugter, løg, hvidløg, persille og chili


Cigar – 129,-

Røget barbecuemarineret spidsbryst med cheddarost i sprød filodej


Carpaccio – 149,-

Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola – færdiglaves ved bordet


Marineret laksetatar – 139,-

Rørt med græsk yoghurt, kapers, pickles, rødløg, confiteret æggeblomme og dertil avocado og ristet surdejsbrød


Tatar af oksekød – 149,-

Rørt med løg, kapers, estragon, tabasco, pickles, olivenolie og æggeblomme. Serveres med frissésalat, syltede rødløg, jordskokkechips, brøndkarse mayo og confiteret æggeblomme – færdiglaves ved bordet


MEAT’s signaturtoast med brændt bearnaise – 159,-

Bruschettas med grillet oksemørbrad, syltede perleløg og brændt bearnaise. Færdiglaves ved bordet. (tilføj sprødt Kobe-bacon +49,-)


MEAT’S SHARING MENU

Hertil serveres der hjemmebagt brød og saltet smør

Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener

3 serveringer – 7 retterpr.pers. 579,-

(Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)

Carpaccio

Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola

Bruschetta

Med grillet okseinderlår, wasabi mayonnaise, semidried tomater og karse

Pork Belly

Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat

Cigar

Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild

Argentinsk filet (dobbelt op på argentinsk filet +79,-)

Serveres på bordgrill. Hertil grillede majs vendt i krydret smør, mashed potatoes med løg og bacon og bearnaisesauce

Chicken drumstick

Confiteret, grillet og barbequemarineret chicken drumstick

Nougatis

Nougatis med bærkompot – flamberes med appelsinlikør ved bordet                                   

Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter argentinsk filet):

(Pris er angivet pr.pers.)

                                                      Opgradér kødet:                    Opgradér + dobbelt op på kød:
Tournedos fra Himmerland                                        +50,-                                           +179,-
Amerikansk Wagyu Flanksteak                                     +90,-                                           +265,-
Amerikansk Ribeye af Black Angus                                +95,-                                           +275,-
Amerikansk New York strip af Black Angus                        +95,-                                           +275,-
Japansk Kobe MBS 8+                                             +445,-                                          +965,-

MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU

Hertil serveres der hjemmebagt brød og saltet smør

Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener

7 serveringer – 10 retterpr.pers. 1299,-

(Min. 4 pers. – skal bestilles af hele bordet)

Velkomstsnacks

Grillede tigerrejer

Serveret i kraftig hummersauce med glasnudler og shiitake svampe

Kobe Tatar

Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.

Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.

Carpaccio

Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola

Pork Belly

Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat

Cigar

Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild

24 karat Kobe-guldbarre

50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar

Amerikansk Ribeye og New York Strip af Black Angus

Serveres på bordgrill. Hertil grillede majs vendt i krydret smør, mashed potatoes med løg og bacon og bearnaisesauce

Chicken drumstick

Confiteret, grillet og barbequemarineret chicken drumstick

Nougatis

Nougatis med bærkompot – flamberes med appelsinlikør ved bordet                                   


HOVEDRETTER

KOKKENS SIGNATURRETTER

Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.


Buttergrilled tenderloin – 200g. 389,- / 300g. 499,-

Dansk oksemørbrad (grilles ved bordet i klaret smør)


Dansk kvie fra ”Guldrummet” (obs. tilberedningstid: 40-50 min. – kan deles af 2 personer)

750g. Côte du Boeuf – 939,-

(Dry aged i minimum 2 måneder i ”Guldrummet” + i eget modningsskab)


Spansk Iberico Ribeye – 299,-

250g. ribeye af spansk sortfodsgris – røget/grillet i 4 timer i egen rygeovn 


Lammekrone – 389,-

550g. glaseret irsk lammekrone vendt i variation af nødder  


Beef Wellington (obs. tilberedningstid: 30 min) – 419,-

300g. indbagt dansk oksemørbrad med svampe, parmaskinke, sennep, valnødder og timian (tilføj friskrevet trøffel + 45,-)  


Spareribs – 299,-

500g. barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn


MEAT Kobe burger – 379,-

200g. hakket Kobebøf med marineret spidskål, grillede peberfrugter, ost og krydderdressing. Serveres med pommes frites og panerede løgringe (yderligere side orders er ikke inkluderet)    


Chateaubriand (2.pers – obs. tilberedningstid: 30 min) – pr. pers. 459,-

500g. (250g. pr. pers.) chateaubriand af oksemørbrad – flamberes i whisky og friske urter ved bordet


MEAT guldbarre – pr. pers. 869,-

300g. New York strip belagt med 24 karats bladguld 

HOVEDRETTER

Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.

MEAT SYMFONI (Min. 4 pers.) – pr. person 599,-

5 slags kød serveres over 3 runder med tilhørende historiefortælling fra vores kompetente tjenere: japansk Kobe MBS 8+, amerikansk ribeye, New York strip, tournedos fra Himmerland og argentinsk filet – inkl. 3 side orders pr. pers.

Tilføj Amerikansk Wagyu MBS 9+ flanksteak og filet til din symfoni – pr. person +229,-


AMERIKANSK WAGYU MBS 9+ FRA SNAKE RIVER FARMS

Flanksteak (2 pers.) 500g. (250g. pr. pers.) – pr.pers. 449,-

Filet 250g. – 679,-


ARGENTINSK MAJSFODRET BLACK ANGUS 

Filet 200g. – 269,-

Filet 300g. – 339,-


LIMOUSINE UNGKVÆG FRA HIMMERLAND – 359,-

Tournedos af oksemørbrad 220g.


AMERIKANSK BLACK ANGUS

Ribeye 300g. – 459,-

Ribeye 400g. – 569,-

New York Strip. 300g. – 459,-

New York Strip. 400g. – 569,-


JAPANSK KOBE (MBS 8+) – 1149,-

Filet 250g.


GRILLET NORSK LAKS – 269,-

Filet 200g.

TILFØJ UMAMISMØR TIL DIT KØD – 49,-

(Tilført hvidløg, kimchi, citron, urter og shiitake svampe)


SIDE ORDERS

(Vælg 3 side orders. Disse er indeholdt i prisen. Dette inkluderer kokkens signatur side orders med et mindre tillæg i prisen)

GARNITURE

  • Panerede løgringe
  • Grøntsagssauté med sprød bacon
  • Broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon
  • Sauterede grønkål med saltede mandler, grillede tomater og parmesan
  • Grillet spidskål med ristede nødder og grøn yozuolie
  • Svampesoufflé med flødeost og persille
  • Glaserede gulerødder med timian og rosmarin
  • Grillede majs vendt i krydret smør
  • Smørstegte blomkål med ristede pinjekerner, purløg og parmesan
  • Mac and cheese med friskrevet trøffel. (+30,-)
  • Aspargesbroccoli med ristede nødder og friskrevet trøffel (+40,-)
  • Tomatsalat med burrata, syltede løg, balsamico og olivenolie. (+40,-)

SAUCER

  • BBQ-Sauce (kold)
  • Bearnaise
  • Madagaskar pebersauce
  • Opgraderet Madagaskar pebersauce med sauterede løg flamberet i cognac (+15,-)
  • Svampesauce
  • Hollandaisesauce med frisk purløg
  • Krydret steaksauce
  • Rødvinssauce (Marsala)

KARTOFLER

  • Pommes frites – vælg mellem: parmesan, chilisalt, krydderurtesalt eller alm. salt (tilføj friskrevet trøffel til dine pommes frites + 45,-)
  • Paneret mashed potatoes med ost og bacon, toppet med purløgsdressing og forårsløg
  • Ovnstegte krydderkartofler a la MEAT
  • Patatas Bravas – stegte, sprøde kartofler toppet med en krydret tomatsauce
  • Knuste kartofler i en marinade af hvidløg, timian og sennep
  • Mashed potatoes med løg og bacon (tilføj friskrevet trøffel +45,-)

Bestilles der side orders udover de 3, der er indeholdt i prisen tillægges 45,-


DESSERTER

Nougatis – 129,-

Nougatis med bærkompot – flamberes med appelsinlikør ved bordet                                   


Crème Brûlée – 119,-

Serveres med grøn æblesorbet fra “Guf og Kugler” og sæsonens frugt


Gateau Marcel a la MEAT – 129,-

2-lags chokoladekage med brændt hvid chokolade, sæsonens frugt og vaniljeis


Profiteroles (min. 2 pers.) – 139,- pr.pers.

Serveres med rørt vaniljeis og varm chokoladesauce – laves ved bordet med flydende nitrogen


MEAT’s grillet isbombe – 129,-

Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet


Luxury Golden Cheesecake – 179,-

Med belgisk mælkechokolade, pistaciecreme og kadayif – toppet med 24 karat bladguld