Hos MEAT er vi eksperter i selskaber – og for os er der ingen udfordring i, at det skal foregå under lidt specielle former. Vores speciale er kvalitetskød og unikke udskæringer af højeste kvalitet. Vi griller ofte “on sight” og har løst en del ”skæve” opgaver.

Vi skræddersyer altid til det enkelte arrangement helt efter kundens ønsker, men vi garanterer altid høj kvalitet i både råvarer og tilberedning samt højt humør. Kontakt os, hvis du skal holde dit selskab – vi står klar til at hjælpe dig – ring på 9810 3500 eller send en mail på info@restaurantmeat.dk

Bryllupper, fødselsdage, konfirmation,

Udover at vi hos MEAT naturligvis afholder selskaber i vores restaurant i Aalborg, kan vi også hjælpe jer med at arrangere jeres private fest. Når I har stedet, men mangler resten, så lad os, sammen med jer, stå med hele planlægningen af festen.

Vi er knivskarpe på at gøre lokaler festlige, at borddækningen er i særklasse, at vores dygtige tjenere servicerer jeres gæster, og naturligvis sørger vi for at servere maden indbydende og lækkert, og på de tidspunkter det passer til jeres fest.

Events

Polterabend, firmadag, familietur.

Nogle gange skal der bare lidt mere krydderi på dagen. Maden vil altid være MEAT’s omdrejningspunkt, men mangler I gode ideer til, hvordan I kan få udfyldt og tilrettelagt en dag med gæster, kolleger eller venner, så har vi en masse gode ideer og samarbejdspartnere, så vi i samarbejde med jer, kan planlægge en hel dag med indhold af både faglig og mere ”useriøs” karakter.

Vi hjælper alle typer selskaber

Hos MEAT er vi ikke blot en restaurant, hvor du kan få smagsoplevelser i særklasse. Vi er også en restaurant til selskaber, der hjertens gerne hjælper med at gøre netop dit arrangement til en fantastisk oplevelse.

Hvad enten du leder efter et sted, hvor du kan holde barnets konfirmation i Aalborg eller en restaurant, der kan benyttes til firmaarrangement i Nordjylland, er MEAT stedet.

I fællesskab finder vi ud af, hvordan dagen skal forløbe, hvad der skal serveres mv. Dermed kan vi sammen skabe rammerne om en fantastisk dag for en hvilken som helst form for selskaber i Aalborg.

Brug for catering til event?

Skal du holde fødselsdag hjemme i haven? Har du lejet et forsamlingshus til konfirmationen? Eller har du brug for catering til et firmaarrangement? Uanset hvad der er tale om, er der hjælp at hente hos MEAT.

Til disse formål kan du nemlig bruge MEAT AT HOME, hvor I selv kan hente mad i restauranten, og på kun 15 minutter tilberede det derhjemme ved grillen eller i køkkenet.

Har du et ønske om, at det skal være let at stå for maden til dit næste event? Så henvend dig gerne til os, så vi kan finde en løsning, der passer til dig. Til MEAT AT HOME har vi også en app, der kan bruges, hvis du vil bestille mad til afhentning.