Køkkenets åbningstider:

Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag og Lørdag 17.00 - 23.00
I samarbejde med easyTableBooking.dk
Bestil bord
I samarbejde med easyTableBooking.dk
Bestil bord Teppa-
nyaki

Hos MEAT er vi eksperter i selskaber – og for os er der ingen udfordring i, at det skal foregå under lidt specielle former.Vores speciale er kvalitetskød, og unikke udskæringer af højeste kvalitet.Vi griller ofte “on sight” og har løst en del ”skæve” opgaver. Vi skræddersyer altid til det enkelte arrangement helt efter kundens ønsker, men vi garanterer altid høj kvalitet i både råvarer og tilberedning samt højt humør. Kontakt os hvis du skal holde dit selskab – vi står klar til at hjælpe dig – ring på  9810 3500 eller send en mail på info@restaurantmeat.dk

Bryllupper, fødselsdage, konfirmation,
Udover at vi hos MEAT naturligvis afholder selskaber i vores restaurant i Aalborg, kan vi også hjælpe jer med at arrangere jeres private fest. Når I har stedet, men mangler resten, så lad os, sammen med jer, stå med hele planlægningen af festen. Vi er knivskarpe på at gøre lokaler festlige, at borddækningen er i særklasse, at vores dygtige tjenere servicerer jeres gæster, og naturligvis sørger vi for at servere maden indbydende og lækkert, og på de tidspunkter det passer til jeres fest.

Events
Polterabend, firmadag, familietur.
Nogle gange skal der bare lidt mere krydderi på dagen. Maden vil altid være MEAT’s omdrejningspunkt, men mangler I gode ideer til, hvordan I kan få udfyldt og tilrettelagt en dag med gæster, kolleger eller venner, så har vi en masse gode ideer og samarbejdspartnere, så vi i samarbejde med jer, kan planlægge en hel dag med indhold af både faglig og mere ”useriøs” karakter.

Prøv også vores MEAT AT HOME, hvor I selv kan hente mad i restauranten, og på kun 15 minutter tilberede det derhjemme ved grillen eller i køkkenet.