Hos restaurant MEAT i Aalborg er vi eksperter i det gode kød


MEAT at Home

Nu kan I nyde MEAT hjemme hos jer selv. Overraske familie og gæster med udsøgte bøffer af de bedste udskæringer. Kombineret med tilbehør, saucer og dressinger – plus lækker dessert.


NYTÅRSMENU

Skal det være både nemt og lækkert for jer nytårsaften og gider I ikke stå i køkkenet hele aftenen?

Så har vi lavet en lækker menu klar til jer!


Restaurant til selskaber i Aalborg

Selskaber

Hos MEAT er vi eksperter i selskaber – og for os er der ingen udfordring i, at det skal foregå under lidt specielle former. Vores speciale er kvalitetskød og unikke udskæringer af højeste kvalitet. Vi griller ofte “on sight” og har løst en del ”skæve” opgaver.


Gavekort

Hos Restaurant MEAT tilbyder vi gavekort på ethvert beløb. Glæd familie, venner eller forretningsforbindelser med et gavekort til restauranten.


Køb kogebog


Hos restaurant MEAT i Aalborg er vi eksperter i det gode kød

I at håndplukke krogmodnede kvalitetsudskæringer fra de bedste leverandører. Og i at stege til perfektion ved hjælp af grill, røg og ild. De forskellige specialiteter garneres med valgfrie side orders, som du ikke betaler ekstra for – sammensat på basis af de 4 årstider og råvarer, der egner sig til grillen.

MEAT er også hyggelige rammer og en atmosfære, der rimer på både familie komsammen, forretningsmiddag og romantisk middag. I bliver budt velkommen af et altid smilende personale, og bag kulisserne sørger passionerede kokke for, at den kulinariske del af oplevelsen bliver perfekt. Vi har vores egen måde på tingene. F.eks. langtidssteger og ryger vi selv vores specialprodukter som pulled pork og ribs – fordi vi insisterer på, at alt skal være hjemmelavet fra bunden af helt friske råvarer.