På MEAT serverer vi – bogstaveligt talt – verdens bedste kød, og vi har valgt vores leverandører med omhu. Vi bygger måltidet op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer, og så kan du garnere med grønt, sprødt og pikante smagsnuancer efter eget valg.
Vælg det stykke kød og den udskæring, du ønsker.
Efterfølgende vælger du 3 side orders. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
Serveres mandag – torsdag kl 17:00-22:00
Serveres fredag – lørdag kl 17:00-23:00
FORRETTER
MEAT Appetizer – 4 stk. 139,-
(Serveres som små tapasanretninger på bræt –du sammensætter selv ud fra nedenstående varianter. Tilføj ekstra + 35,-)
Vælg mellem:
- Bruschetta med tigerrejer og chili-mayonnaise
- Bruschetta med grillede tomater, oliventapenade og burrata
- Bruschetta med pulled pork fra egen rygeovn, barbecuesauce og sprødt svær
- Bruschetta med laks fra egen rygeovn, pesto og tangsalat
- Bruschetta med marineret oksefilet, peberfrugter, tomater og aioli
24 karat kobe-guldbar – 299,-
50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar.
Cremet hummersuppe – 139,-
Med jomfruhummerhaler, dildskum og friske urter
Tigerrejer – 109,-
Serveret i hvidløgs- og chiliolie
Grillet torsk – 139,-
Med jordskokker, østershatte, jordskokkechips, syltede perleløg og cremet muslingesauce (tilføj friskrevet trøffel + 45,-)
Cigar – 109,-
Røget barbecuemarineret spidsbryst med cheddarost i sprød filodej
Carpaccio – 139,-
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola – færdiglaves ved bordet
Moules julienne – 139,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med julienne af årstidens grønt (Kan opgraderes til Moules frites og serveres som hovedret for 239,-)
Tatar af oksekød – 139,-
Rørt med løg, kapers, estragon, tabasco, pickles, olivenolie og æggeblomme. Serveres med frissésalat, syltede rødløg, jordskokkechips, brøndkarse mayo og confiteret æggeblomme – færdiglaves ved bordet
Snack – Saltede mandler, honning/chili ristede cashewnødder og oliven – 65,-
MEAT’S SHARING MENU
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 499,-
(Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)
–
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmasan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Bruschetta
Med marineret oksefilet, peberfrugter, tomater og aioli
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med tigerrejer, cheddarost, peberfrugter, dild og chilimayo
–
Uruguayansk filet
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
–
Nougatine med passion
Nougatine iscreme med passionsfrugtcoulis, friske frugtsalat og nøddecrumble – flamberes med hvid rom ved bordet
Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter uruguayansk filet):
(Pris er angivet pr.pers.)
Tournedos fra Himmerland +50,-
Amerikansk Ribeye af Black Angus +90,-
Amerikansk New York strip af Black Angus +90,-
Japansk Wagyu Kobe MBS 8+ +445,-
KOKKENS SIGNATURRETTER
Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
Buttergrilled tenderloin – 200g. 389,- / 300g. 499,-
Dansk oksemørbrad (grilles ved bordet i klaret smør)
Sashi Côte du Boeuf (obs. tilberedningstid: 45-50 min.) – 789,-
1000g. finsk Côte du Boeuf af Sashi højreb fra eget modningsskab (skæres ved bordet og kan deles af 2 pers.)
Økologisk Chicken Supreme – 239,-
180g. marineret kyllingebryst med vingeben fra Rokkedahl
Lammekrone – 389,-
550g. glaseret irsk lammekrone vendt i variation af nødder
Beef Wellington (obs. tilberedningstid: 30 min) – 419,-
300g. indbagt dansk oksemørbrad med svampe, parmaskinke, sennep og friske urter (tilføj friskrevet trøffel + 45,-)
Spareribs – 249,-
500g. barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
MEAT Kobe burger – 379,-
200g. hakket Kobebøf med salat, løg, syltede løg, sprøde løg, tomater, ost og krydderdressing. Serveres med pommes frites (yderligere side orders er ikke inkluderet)
MEAT guldbarre – 639,-
300g. New York strip belagt med 24 karats bladguld
MEAT SYMFONI (Min. 4 pers.) – pr. pers. 599,-
5 slags kød serveres over 3 runder med tilhørende historiefortælling fra vores kompetente tjenere: japansk Kobe MBS 8+, amerikansk ribeye, New York strip, tournedos fra Himmerland og uruguayansk filet – inkl. 3 side orders pr. pers.
MEAT FOR TWO (2 pers.) – pr. pers. 339,-
Dansk helstegt kalvemørbrad 500 g. (250g. pr. pers.)
URUGUAYANSK MAJSFODRET BLACK ANGUS
Filet 200g. – 259,-
Filet 300g. – 329,-
LIMOUSINE UNGKVÆG FRA HIMMERLAND
Tournedos 220g. – 359,-
AMERIKANSK BLACK ANGUS
Ribeye 300g. – 439,-
Ribeye 400g. – 549,-
New York Strip. 300g. – 439,-
New York Strip. 400g. – 549,-
JAPANSK WAGYU KOBE (MBS 8+)
Filet 250g. – 1149,-
GRILLET NORSK VILDLAKS
Filet 200g. – 239,-
SIDE ORDERS
(Vælg 3 side orders. Disse er indeholdt i prisen. Dette inkluderer kokkens signatur side orders med et mindre tillæg i prisen)
GARNITURE
- Panerede løgringe
- Grøntsagssauté med sprød bacon
- Broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon
- Tomatsalat
- Grillet spidskål med ristede nødder og grøn yozuolie
- Fyldt portobello svamp
- Grillede blomkål med pinjekerner, parmesan og friske urter
- Grillet majs med smør, parmesan, røget paprika og purløg
SAUCER
- Piment d`espelette bearnaise
- Bearnaise
- Madagaskar pebersauce
- Svampesauce
- Hollandaisesauce med frisk purløg
- Hjemmelavet BBQ-sauce (kold)
- Rødvinssauce (Marsala)
KARTOFLER
- Pommes frites – vælg mellem: parmesan, chilisalt, krydderurtesalt eller alm. salt (tilføj friskrevet trøffel til dine pommes frites + 45,-)
- Paneret mashed potatoes med ost og bacon, toppet med purløgsdressing og forårsløg
- Ovnstegte krydderkartofler a la MEAT
- Nye danske kartofler vendt i smør og persille
- Opgraderet kartoffelsalat a la MEAT
Bestilles der side orders udover de 3, der er indeholdt i prisen tillægges 35,-
KOKKENS SIGNATUR SIDE ORDERS
(Bestilles disse udover de 3 inkluderede side orders lægges der 35,- oveni tillægsprisen)
Opgraderet Madagaskar pebersauce med sauterede løg flamberet i cognac +15,-
Mac and cheese med friskrevet trøffel. +30,-
Grillede asparges med sauce mousseline og friskrevet trøffel +30,-
Burrata med friske cherrytomater, syltede løg, balsamico og olivenolie. +25,-
Surf ’n’ turf. Tilføj en hel hummerhale grillet med hvidløgssmør til din bøf +210,-
DESSERTER
Baked New York Cheesecake – 119,-
Serveres med citronsorbet, jordbærcoulis og friske bær
Crème Brûlée – 109,-
Serveres med grøn æblesorbet og friske bær
Gateau Marcel a la MEAT – 129,-
2-lags chokoladekage med brændt hvid chokolade, bær og vaniljeis
Nougatine med passion – 129,-
Nougatine iscreme med passionsfrugtcoulis, frisk frugtsalat og nøddecrumble – flamberes med hvid rom ved bordet
MEAT’s grillet isbombe – 129,-
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
Fluffy Pavlova a la MEAT – 129,-
Med stracciatella is, flødeskum, passionsfrugtscoulis, frisk frugt og bær