På MEAT serverer vi – bogstaveligt talt – verdens bedste kød, og vi har valgt vores leverandører med omhu. Vi bygger måltidet op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer, og så kan du garnere med grønt, sprødt og pikante smagsnuancer efter eget valg.
Vælg det stykke kød og den udskæring, du ønsker.
Efterfølgende vælger du 3 side orders. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
Serveres mandag – torsdag kl 17:00-22:00
Serveres fredag – lørdag kl 17:00-23:00
KOBE FORRET
Japansk Kobe MBS 10+ i to forskellige varianter – 359,-
Kobe Tatar
Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.
Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.
Kobe Tataki
Lyngrillet japansk Kobe filet. Serveres i yozu ponzu med ristede skalotteløg, chili og timian.
FORRETTER
ALLE FORRETTER SERVERES MED HJEMMEBAGT BRØD OG SALTET SMØR
MEAT Appetizer – 4 stk. 139,-
(Serveres som små tapasanretninger på bræt – du sammensætter selv ud fra nedenstående varianter. Tilføj ekstra + 35,-)
Vælg mellem:
- Bruschetta med tigerrejer og chili-mayonnaise
- Bruschetta med grillede tomater, oliventapenade og burrata
- Bruschetta med pulled pork fra egen rygeovn, barbecuesauce og sprødt svær
- Bruschetta med laks fra egen rygeovn, pesto og tangsalat
- Bruschetta med bresaola, oliventapenade og sprød parmesanchips
24 karat kobe-guldbar – 299,-
50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar.
Cremet hummersuppe – 139,-
Med marinerede tigerrejer, dildskum og friske urter
Tigerrejer – 139,-
Sauteres ved bordet med peberfrugter, løg, hvidløg, persille og chili
Cigar – 129,-
Røget barbecuemarineret spidsbryst med cheddarost i sprød filodej
Carpaccio – 139,-
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola – færdiglaves ved bordet
Røget cæsarsalat – 129,-
Let røget kylling suprême vendt sammen med romainesalat, cæsardressing, parmesan, croutoner, ærteskud og sprødt pancetta – laves ved bordet
Tatar af oksekød – 139,-
Rørt med løg, kapers, estragon, tabasco, pickles, olivenolie og æggeblomme. Serveres med frissésalat, syltede rødløg, jordskokkechips, brøndkarse mayo og confiteret æggeblomme – færdiglaves ved bordet
Snack – Saltede mandler, honning/chili ristede cashewnødder og oliven – 65,-
MEAT’S SHARING MENU
Hertil serveres der hjemmebagt brød og saltet smør
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 549,-
(Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)
–
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Bruschetta
Med bresaola, oliventapenade og sprød parmesanchips
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
Argentinsk filet
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
–
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter argentinsk filet):
(Pris er angivet pr.pers.)
Tournedos fra Himmerland +50,-
Amerikansk Wagyu Flanksteak +90,-
Amerikansk Ribeye af Black Angus +90,-
Amerikansk New York strip af Black Angus +90,-
Japansk Kobe MBS 8+ +445,-
MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU
Hertil serveres der hjemmebagt brød og saltet smør
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
7 serveringer – 10 retter – pr.pers. 1299,-
(Min. 4 pers. – skal bestilles af hele bordet)
–
Velkomstsnacks
–
Grillede argentinske tigerrejer
Serveret i kraftig hummersauce med glasnudler og shiitake svampe
–
Kobe Tatar
Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.
Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.
–
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
24 karat Kobe-guldbarre
50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar
–
Amerikansk Ribeye og New York Strip af Black Angus
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
–
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
HOVEDRETTER
KOKKENS SIGNATURRETTER
Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
Buttergrilled tenderloin – 200g. 389,- / 300g. 499,-
Dansk oksemørbrad (grilles ved bordet i klaret smør)
Amerikansk Wagyu fra Snake River Farms (obs. tilberedningstid: 45-50 min. – kan deles af 2 personer)
1300g. Bone-in Ribeye MBS 9+ – 2095,-
1800g. Tomahawk MBS 6+ – 3049,-
(Begge udskæringer er dry aged i minimum 40 dage i eget modningsskab)
Amerikansk brisket (obs. tilberedningstid: 30 min) – 349,-
300g. barbecuemarineret amerikansk brisket, røget i egen rygeovn i 16 timer.
Lammekrone – 389,-
550g. glaseret irsk lammekrone vendt i variation af nødder
Beef Wellington (obs. tilberedningstid: 30 min) – 419,-
300g. indbagt dansk oksemørbrad med svampe, parmaskinke, sennep, valnødder og timian (tilføj friskrevet trøffel + 45,-)
Spareribs – 269,-
500g. barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
MEAT Kobe burger – 379,-
200g. hakket Kobebøf med marineret spidskål, grillede peberfrugter, ost og krydderdressing. Serveres med pommes frites og panerede løgringe (yderligere side orders er ikke inkluderet)
Chateaubriand (2.pers – obs. tilberedningstid: 30 min) – pr. pers. 459,-
500g. (250g. pr. pers.) chateaubriand af oksemørbrad – flamberes i whisky og friske urter ved bordet
MEAT guldbarre – pr. pers. 849,-
300g. New York strip belagt med 24 karats bladguld
HOVEDRETTER
Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
MEAT SYMFONI (Min. 4 pers.) – pr. person 599,-
5 slags kød serveres over 3 runder med tilhørende historiefortælling fra vores kompetente tjenere: japansk Kobe MBS 8+, amerikansk ribeye, New York strip, tournedos fra Himmerland og argentinsk filet – inkl. 3 side orders pr. pers.
AMERIKANSK WAGYU MBS 9+ FRA SNAKE RIVER FARMS
Flanksteak (2 pers.) 500g. (250g. pr. pers.) – pr.pers. 449,-
Filet 250g. – 679,-
ARGENTINSK MAJSFODRET BLACK ANGUS
Fillet 200g. – 259,-
Fillet 300g. – 329,-
LIMOUSINE UNGKVÆG FRA HIMMERLAND – 359,-
Tournedos 220g.
AMERIKANSK BLACK ANGUS
Ribeye 300g. – 439,-
Ribeye 400g. – 549,-
New York Strip. 300g. – 439,-
New York Strip. 400g. – 549,-
JAPANSK KOBE (MBS 8+) – 1149,-
Filet 250g.
GRILLET NORSK VILDLAKS – 239,-
Filet 200g.
TILFØJ UMAMISMØR TIL DIT KØD – 49,-
(Tilført hvidløg, kimchi, citron, urter og shiitake svampe)
SIDE ORDERS
(Vælg 3 side orders. Disse er indeholdt i prisen. Dette inkluderer kokkens signatur side orders med et mindre tillæg i prisen)
GARNITURE
- Panerede løgringe
- Grøntsagssauté med sprød bacon
- Broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon
- Tomatsalat
- Grillet spidskål med ristede nødder og grøn yozuolie
- Fyldt portobello svamp
- Glaserede gulerødder med timian og rosmarin
- Ærter francaise med sprød bacon og savoykål
- Grillede og marinerede squash med mix af tomater og feta
SAUCER
- Piment d`espelette bearnaise
- Bearnaise
- Madagaskar pebersauce
- Svampesauce
- Hollandaisesauce med frisk purløg
- Krydret steaksauce
- Rødvinssauce (Marsala)
KARTOFLER
- Pommes frites – vælg mellem: parmesan, chilisalt, krydderurtesalt eller alm. salt (tilføj friskrevet trøffel til dine pommes frites + 45,-)
- Paneret mashed potatoes med ost og bacon, toppet med purløgsdressing og forårsløg
- Ovnstegte krydderkartofler a la MEAT
- Kartoffelfondant toppet med confiterede hvidløg
- Sauterede sweet potatoes med friske urter
Bestilles der side orders udover de 3, der er indeholdt i prisen tillægges 45,-
KOKKENS SIGNATUR SIDE ORDERS
(Bestilles disse udover de 3 inkluderede side orders lægges der 45,- oveni tillægsprisen)
Opgraderet Madagaskar pebersauce med sauterede løg flamberet i cognac +15,-
Mac and cheese med friskrevet trøffel. +30,-
Grillede asparges med sauce mousseline og friskrevet trøffel +40,-
Burrata med friske cherrytomater, syltede løg, balsamico og olivenolie. +25,-
Friteret løgblomst med røget/krydret mayonnaise +25,-
DESSERTER
Rødgrød a la MEAT – 139,-
Serveres med fløde, syltede rabarber, marinerede jordbær, skovsyre og mynte – laves ved bordet med flydende nitrogen
Crème Brûlée – 119,-
Serveres med grøn æblesorbet og sæsonens frugt
Gateau Marcel a la MEAT – 129,-
2-lags chokoladekage med brændt hvid chokolade, bær og vaniljeis
Cream Puffs – 119,-
Vandbakkelser fyldt med nøddecreme – Serveres med marinerede bær
MEAT’s grillet isbombe – 129,-
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
Tiramisu a la MEAT – 129,-
Med mascaponecreme, kakao og ladyfingers – chokoladeskal smeltes med Amaretto og bær ved bordet