På MEAT serverer vi – bogstaveligt talt – verdens bedste kød, og vi har valgt vores leverandører med omhu. Vi bygger måltidet op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer, og så kan du garnere med grønt, sprødt og pikante smagsnuancer efter eget valg.

Vælg det stykke kød og den udskæring, du ønsker.

Efterfølgende vælger du 3 side orders. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.

Serveres mandag – torsdag kl 17:00-22:00

Serveres fredag – lørdag kl 17:00-23:00

FORRETTER


MEAT Appetizer – 4 stk. 139,-

(Serveres som små tapasanretninger på bræt –du sammensætter selv ud fra nedenstående varianter. Tilføj ekstra + 35,-)

Vælg mellem:

  • Bruschetta med tigerrejer og chili-mayonnaise
  • Bruschetta med grillede tomater, oliventapenade og burrata
  • Bruschetta med pulled pork fra egen rygeovn, barbecuesauce og sprødt svær
  • Bruschetta med laks fra egen rygeovn, pesto og tangsalat
  • Bruschetta med marineret oksefilet, peberfrugter, tomater og aioli

24 karat kobe-guldbar – 299,-

50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar.


Cremet hummersuppe – 139,-

Med jomfruhummerhaler, dildskum og friske urter


Tigerrejer  – 109,-

Serveret i hvidløgs- og chiliolie


Grillet torsk – 139,-

Med jordskokker, østershatte, jordskokkechips, syltede perleløg og cremet muslingesauce (tilføj friskrevet trøffel + 45,-)


Cigar – 109,-

Røget barbecuemarineret spidsbryst med cheddarost i sprød filodej


Carpaccio – 139,-

Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola – færdiglaves ved bordet


Moules julienne – 139,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med julienne af årstidens grønt (Kan opgraderes til Moules frites og serveres som hovedret for 239,-)


Tatar af oksekød – 139,-

Rørt med løg, kapers, estragon, tabasco, pickles, olivenolie og æggeblomme. Serveres med frissésalat, syltede rødløg, jordskokkechips, brøndkarse mayo og confiteret æggeblomme – færdiglaves ved bordet


  Snack – Saltede mandler, honning/chili ristede cashewnødder og oliven – 65,-


MEAT’S SHARING MENU

Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener

3 serveringer – 7 retterpr.pers. 499,-

(Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)

Carpaccio

Af oksemørbrad med parmasan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola

Bruschetta

Med marineret oksefilet, peberfrugter, tomater og aioli

Pork Belly

Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat

Cigar

Med tigerrejer, cheddarost, peberfrugter, dild og chilimayo

Uruguayansk filet

Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce

Spareribs

Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn

Nougatine med passion

Nougatine iscreme med passionsfrugtcoulis, friske frugtsalat og nøddecrumble – flamberes med hvid rom ved bordet

Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter uruguayansk filet):

(Pris er angivet pr.pers.)

Tournedos fra Himmerland +50,-

Amerikansk Ribeye af Black Angus +90,-

Amerikansk New York strip af Black Angus +90,-

Japansk Wagyu Kobe MBS 8+ +445,-


KOKKENS SIGNATURRETTER

Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.


Buttergrilled tenderloin – 200g. 389,- / 300g. 499,-

Dansk oksemørbrad (grilles ved bordet i klaret smør)


Sashi Côte du Boeuf (obs. tilberedningstid: 45-50 min.) – 789,-

1000g. finsk Côte du Boeuf af Sashi højreb fra eget modningsskab (skæres ved bordet og kan deles af 2 pers.)


Økologisk Chicken Supreme – 239,-

180g. marineret kyllingebryst med vingeben fra Rokkedahl


Lammekrone – 389,-

550g. glaseret irsk lammekrone vendt i variation af nødder  


Beef Wellington (obs. tilberedningstid: 30 min) – 419,-

300g. indbagt dansk oksemørbrad med svampe, parmaskinke, sennep og friske urter (tilføj friskrevet trøffel + 45,-)  


Spareribs – 249,-

500g. barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn


MEAT Kobe burger – 379,-

200g. hakket Kobebøf med salat, løg, syltede løg, sprøde løg, tomater, ost og krydderdressing. Serveres med pommes frites (yderligere side orders er ikke inkluderet)    


MEAT guldbarre – 639,-

300g. New York strip belagt med 24 karats bladguld 


MEAT SYMFONI (Min. 4 pers.) – pr. pers. 599,-

5 slags kød serveres over 3 runder med tilhørende historiefortælling fra vores kompetente tjenere: japansk Kobe MBS 8+, amerikansk ribeye, New York strip, tournedos fra Himmerland og uruguayansk filet – inkl. 3 side orders pr. pers.


MEAT FOR TWO (2 pers.) – pr. pers. 339,-

Dansk helstegt kalvemørbrad 500 g. (250g. pr. pers.)


URUGUAYANSK MAJSFODRET BLACK ANGUS

Filet 200g. – 259,-

Filet 300g. – 329,-


LIMOUSINE UNGKVÆG FRA HIMMERLAND

Tournedos 220g. – 359,-


AMERIKANSK BLACK ANGUS

Ribeye 300g. – 439,-

Ribeye 400g. – 549,-

New York Strip. 300g. – 439,-

New York Strip. 400g. – 549,-


JAPANSK WAGYU KOBE (MBS 8+)

Filet 250g. – 1149,-


GRILLET NORSK VILDLAKS

Filet 200g. – 239,-


SIDE ORDERS

(Vælg 3 side orders. Disse er indeholdt i prisen. Dette inkluderer kokkens signatur side orders med et mindre tillæg i prisen)

GARNITURE

  • Panerede løgringe
  • Grøntsagssauté med sprød bacon
  • Broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon
  • Tomatsalat
  • Grillet spidskål med ristede nødder og grøn yozuolie
  • Fyldt portobello svamp
  • Grillede blomkål med pinjekerner, parmesan og friske urter
  • Grillet majs med smør, parmesan, røget paprika og purløg

SAUCER

  • Piment d`espelette bearnaise
  • Bearnaise
  • Madagaskar pebersauce
  • Svampesauce
  • Hollandaisesauce med frisk purløg
  • Hjemmelavet BBQ-sauce (kold)
  • Rødvinssauce (Marsala)

KARTOFLER

  • Pommes frites – vælg mellem: parmesan, chilisalt, krydderurtesalt eller alm. salt (tilføj friskrevet trøffel til dine pommes frites + 45,-)
  • Paneret mashed potatoes med ost og bacon, toppet med purløgsdressing og forårsløg
  • Ovnstegte krydderkartofler a la MEAT
  • Nye danske kartofler vendt i smør og persille
  • Opgraderet kartoffelsalat a la MEAT

Bestilles der side orders udover de 3, der er indeholdt i prisen tillægges 35,-


KOKKENS SIGNATUR SIDE ORDERS

(Bestilles disse udover de 3 inkluderede side orders lægges der 35,- oveni tillægsprisen)

Opgraderet Madagaskar pebersauce med sauterede løg flamberet i cognac +15,-

Mac and cheese med friskrevet trøffel. +30,-

Grillede asparges med sauce mousseline og friskrevet trøffel +30,-

Burrata med friske cherrytomater, syltede løg, balsamico og olivenolie. +25,-

Surf ’n’ turf. Tilføj en hel hummerhale grillet med hvidløgssmør til din bøf +210,-


DESSERTER

Baked New York Cheesecake – 119,-

Serveres med citronsorbet, jordbærcoulis og friske bær


Crème Brûlée – 109,-

Serveres med grøn æblesorbet og friske bær


Gateau Marcel a la MEAT – 129,-

2-lags chokoladekage med brændt hvid chokolade, bær og vaniljeis


Nougatine med passion – 129,-

Nougatine iscreme med passionsfrugtcoulis, frisk frugtsalat og nøddecrumble – flamberes med hvid rom ved bordet


MEAT’s grillet isbombe – 129,-

Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet


Fluffy Pavlova a la MEAT – 129,-

Med stracciatella is, flødeskum, passionsfrugtscoulis, frisk frugt og bær