På MEAT serverer vi – bogstaveligt talt – verdens bedste kød, og vi har valgt vores leverandører med omhu. Vi bygger måltidet op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer, og så kan du garnere med grønt, sprødt og pikante smagsnuancer efter eget valg.
Vælg det stykke kød og den udskæring, du ønsker.
Efterfølgende vælger du 3 side orders. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
Serveres mandag – torsdag kl 17:00-22:00
Serveres fredag – lørdag kl 17:00-23:00
KOBE FORRET
Japansk Kobe MBS 10+ i to forskellige varianter – 359,-
Kobe Tatar
Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.
Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.
Kobe Tataki
Lyngrillet japansk Kobe filet. Serveres i yozu ponzu med ristede skalotteløg, chili og timian.
FORRETTER
ALLE FORRETTER SERVERES MED HJEMMEBAGT BRØD OG SALTET SMØR
MEAT Appetizer – 4 stk. 139,-
(Serveres som små tapasanretninger på bræt – du sammensætter selv ud fra nedenstående varianter. Tilføj ekstra + 35,-)
Vælg mellem:
- Bruschetta med tigerrejer og chili-mayonnaise
- Bruschetta med grillede tomater, oliventapenade og burrata
- Bruschetta med pulled pork fra egen rygeovn, barbecuesauce og sprødt svær
- Bruschetta med laks fra egen rygeovn, pesto og tangsalat
- Bruschetta med bresaola, oliventapenade og sprød parmesanchips
Ossetra caviar – 499,-
10g. Ossetra caviar med blinis, creme fraiche, skalotteløg og purløg
24 karat kobe-guldbar – 299,-
50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar.
Cremet hummersuppe – 139,-
Med marinerede tigerrejer, dildskum og friske urter
Tigerrejer – 139,-
Sauteres ved bordet med peberfrugter, løg, hvidløg, persille og chili
Cigar – 129,-
Røget barbecuemarineret spidsbryst med cheddarost i sprød filodej
Carpaccio – 139,-
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola – færdiglaves ved bordet
Kammuslinger – 139,-
Serveres på bund af sød kartoffel puré, syltede løg, jordskokkechips, hytteostpopcorn, brunet smør og karse
Tatar af oksekød – 139,-
Rørt med løg, kapers, estragon, tabasco, pickles, olivenolie og æggeblomme. Serveres med frissésalat, syltede rødløg, jordskokkechips, brøndkarse mayo og confiteret æggeblomme – færdiglaves ved bordet
Snack – Saltede mandler, honning/chili ristede cashewnødder og oliven – 65,-
MEAT’S SHARING MENU
Hertil serveres der hjemmebagt brød og saltet smør
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 549,-
(Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)
–
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Wrap
Med bresaola, flødeost med hvidløg, gulerødder og urter
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
Argentinsk filet (dobbelt op på argentinsk filet +79,-)
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
–
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter argentinsk filet):
(Pris er angivet pr.pers.)
Opgradér kødet: Opgradér + dobbelt op på kød:
Tournedos fra Himmerland +50,- +179,-
Amerikansk Wagyu Flanksteak +90,- +265,-
Amerikansk Ribeye af Black Angus +90,- +265,-
Amerikansk New York strip af Black Angus +90,- +265,-
Japansk Kobe MBS 8+ +445,- +965,-
MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU
Hertil serveres der hjemmebagt brød og saltet smør
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
7 serveringer – 10 retter – pr.pers. 1299,-
(Min. 4 pers. – skal bestilles af hele bordet)
–
Velkomstsnacks
–
Grillede tigerrejer
Serveret i kraftig hummersauce med glasnudler og shiitake svampe
–
Kobe Tatar
Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.
Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.
–
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
24 karat Kobe-guldbarre
50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar
–
Amerikansk Ribeye og New York Strip af Black Angus
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
–
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
HOVEDRETTER
KOKKENS SIGNATURRETTER
Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
Buttergrilled tenderloin – 200g. 389,- / 300g. 499,-
Dansk oksemørbrad (grilles ved bordet i klaret smør)
Amerikansk Black Angus fra Greater Omaha (obs. tilberedningstid: 40-50 min. – kan deles af 2 personer)
800g. Bone-in Ribeye – 899,-
1000g. Tomahawk – 1349,-
(Begge udskæringer er dry aged i minimum 40 dage i eget modningsskab)
Amerikansk brisket (obs. tilberedningstid: 30 min) – 349,-
300g. barbecuemarineret amerikansk brisket, røget i egen rygeovn i 16 timer.
Lammekrone – 389,-
550g. glaseret irsk lammekrone vendt i variation af nødder
Beef Wellington (obs. tilberedningstid: 30 min) – 419,-
300g. indbagt dansk oksemørbrad med svampe, parmaskinke, sennep, valnødder og timian (tilføj friskrevet trøffel + 45,-)
Spareribs – 289,-
500g. barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
MEAT Kobe burger – 379,-
200g. hakket Kobebøf med marineret spidskål, grillede peberfrugter, ost og krydderdressing. Serveres med pommes frites og panerede løgringe (yderligere side orders er ikke inkluderet)
Chateaubriand (2.pers – obs. tilberedningstid: 30 min) – pr. pers. 459,-
500g. (250g. pr. pers.) chateaubriand af oksemørbrad – flamberes i whisky og friske urter ved bordet
MEAT guldbarre – pr. pers. 849,-
300g. New York strip belagt med 24 karats bladguld
HOVEDRETTER
Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
MEAT SYMFONI (Min. 4 pers.) – pr. person 599,-
5 slags kød serveres over 3 runder med tilhørende historiefortælling fra vores kompetente tjenere: japansk Kobe MBS 8+, amerikansk ribeye, New York strip, tournedos fra Himmerland og argentinsk filet – inkl. 3 side orders pr. pers.
Tilføj Amerikansk Wagyu MBS 9+ flanksteak og filet til din symfoni – pr. person +229,-
AMERIKANSK WAGYU MBS 9+ FRA SNAKE RIVER FARMS
Flanksteak (2 pers.) 500g. (250g. pr. pers.) – pr.pers. 449,-
Filet 250g. – 679,-
ARGENTINSK MAJSFODRET BLACK ANGUS
Fillet 200g. – 259,-
Fillet 300g. – 329,-
LIMOUSINE UNGKVÆG FRA HIMMERLAND – 359,-
Tournedos 220g.
AMERIKANSK BLACK ANGUS
Ribeye 300g. – 439,-
Ribeye 400g. – 549,-
New York Strip. 300g. – 439,-
New York Strip. 400g. – 549,-
JAPANSK KOBE (MBS 8+) – 1149,-
Filet 250g.
GRILLET NORSK LAKS – 239,-
Filet 200g.
TILFØJ UMAMISMØR TIL DIT KØD – 49,-
(Tilført hvidløg, kimchi, citron, urter og shiitake svampe)
SIDE ORDERS
(Vælg 3 side orders. Disse er indeholdt i prisen. Dette inkluderer kokkens signatur side orders med et mindre tillæg i prisen)
GARNITURE
- Panerede løgringe
- Grøntsagssauté med sprød bacon
- Broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon
- Tomatsalat
- Grillet spidskål med ristede nødder og grøn yozuolie
- Fyldt portobello svamp
- Glaserede gulerødder med timian og rosmarin
- Smørsauterede rosenkål med valnødder og bacon
- Smørstegte blomkål med ristede pinjekerner, purløg og parmesan
SAUCER
- BBQ-Sauce (kold)
- Bearnaise
- Madagaskar pebersauce
- Svampesauce
- Hollandaisesauce med frisk purløg
- Krydret steaksauce
- Rødvinssauce (Marsala)
KARTOFLER
- Pommes frites – vælg mellem: parmesan, chilisalt, krydderurtesalt eller alm. salt (tilføj friskrevet trøffel til dine pommes frites + 45,-)
- Paneret mashed potatoes med ost og bacon, toppet med purløgsdressing og forårsløg
- Ovnstegte krydderkartofler a la MEAT
- Kartoffelfondant toppet med confiterede hvidløg
- Sauterede sweet potatoes med friske urter
Bestilles der side orders udover de 3, der er indeholdt i prisen tillægges 45,-
KOKKENS SIGNATUR SIDE ORDERS
(Bestilles disse udover de 3 inkluderede side orders lægges der 45,- oveni tillægsprisen)
Opgraderet Madagaskar pebersauce med sauterede løg flamberet i cognac +15,-
Mac and cheese med friskrevet trøffel. +30,-
Grillede asparges med sauce mousseline og friskrevet trøffel +40,-
Burrata med friske cherrytomater, syltede løg, balsamico og olivenolie. +25,-
Grillet kartoffelsoufflé med hvidløg, brunet smør, hasselnødder og friskrevet trøffel +40,-
DESSERTER
Panna Cotta – 129,-
Serveres med hindbærgelé, brændt hvid chokolade og sprød tuiles
Crème Brûlée – 119,-
Serveres med grøn æblesorbet og sæsonens frugt
Gateau Marcel a la MEAT – 129,-
2-lags chokoladekage med brændt hvid chokolade, sæsonens frugt og vaniljeis
Profiteroles (min. 2 pers.) – 129,- pr.pers.
Serveres med rørt vaniljeis og varm chokoladesauce – laves ved bordet med flydende nitrogen
MEAT’s grillet isbombe – 129,-
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
Tiramisu a la MEAT – 129,-
Med mascaponecreme, kakao og ladyfingers – chokoladeskal smeltes med Amaretto og bær ved bordet