Nu kan I nyde MEAT hjemme hos jer selv. Overraske familie og gæster med udsøgte bøffer af de bedste udskæringer. Kombineret med tilbehør, saucer og dressinger – plus lækker dessert.

Vi har forberedt det hele for jer. Så det bliver nemt for jer at trylle. I skal bare komme forbi og hente jeres bestilling. MEAT at home er ”to go” mad af høj kvalitet. Perfekt, når I vil kræse for nogen, men ikke har tid til at lave det hele fra bunden.

Maden kan afhentes med kort varsel, men vi vil gerne have, at I enten bestiller online, på app’en eller ringer i forvejen, så den er klar, når I kommer.

Oplagt til selskaber i hjemmet

Når man skal holde et selskab i hjemmet, kan det være svært at overskue det hele. Ønsker du at gøre det lettere for dig selv, er det selvfølgelig oplagt at bestille mad ud af huset i Aalborg. Og det er her, at MEAT AT HOME kommer ind i billedet.

Der er naturligvis rig mulighed for at bestille take away i Aalborg, men vil du være sikker på at få det bedste take away i Aalborg, står vi klar til at hjælpe dig.

Leder du efter lækker mad til en fødselsdag, konfirmation eller noget helt tredje, hjælper vi gerne. Det hele kan du naturligvis bestille her på siden eller i vores app. Foretrækker du at bestille telefonisk, skal du blot ringe til os på tlf. 98 10 35 00.

Skal det være nemt at lave mad?

De fleste kender til, at der kan være dage, hvor man ikke har tid eller energi til at lave mad. I et sådant tilfælde er det oplagt at bestille take out i Aalborg. Dermed slipper du for at skulle i gang med at kokkerere.

Når du bestiller mad via MEAT AT HOME, er det nemt at stå for maden. Maden kan du afhente hos os, hvorefter du kan tilberede det i køkkenet eller på grillen derhjemme. I de fleste tilfælde tager det ikke mere end 15 minutter at tilberede maden.

Træt af kedelig fastfood?

Der findes et hav af muligheder for at bestille take-away i og nær Aalborg. Er du træt af kedelig fastfood, bør du i stedet overvejer at bestille take away fra en restaurant i Aalborg, hvilket du kan hos os, MEAT AT HOME.

Her kan du f.eks. bestille dansk oksemørbrad, amerikansk Black Angus eller tilmed japansk Wagyu Kobe. Det vil sige, at du kan bestille et reelt restaurantmåltid, som du selv kan tilberede derhjemme på ganske kort tid.

Hertil kan du naturligvis også bestille diverse former for garniture, saucer og dessert. Ydermere er der også mulighed for at bestille et udvalg af vine.

Afhentning og bestilling

  • Afhentning af MEAT AT HOME er mandag-lørdag fra kl. 16-19.
  • Bestilling inden kl. 17.00 – ellers kan vi desværre ikke garantere, at vi kan nå at få pakket jeres bestilling.