Ønsker du vin- eller drinksmenu til din sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 549,- (Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)
1. servering
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Wrap
Med bresaola, flødeost med hvidløg, gulerødder og urter
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
2. servering
Argentinsk filet (dobbelt op på argentinsk filet +79,-)
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
–
3. servering
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter Argentinsk filet):
(Pris er angivet pr.pers.)
Opgradér kødet: Opgradér + dobbelt op på kød:
Tournedos fra Himmerland +50,- +179,-
Amerikansk Wagyu Flanksteak +90,- +265,-
Amerikansk Ribeye af Black Angus +90,- +265,-
Amerikansk New York strip af Black Angus +90,- +265,-
Japansk Kobe MBS 8+ +445,- +965,-
MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din opgraderet sharing menu, så skal du blot tage fat i en tjener
7 serveringer – 10 retter – pr.pers. 1299,- (Min. 4 pers. – skal bestilles af hele bordet
–
1. servering
Velkomstsnacks
–
2. servering
Grillede tigerrejer
Serveret i kraftig hummersauce med glasnudler og shiitake svampe
–
3. servering
Kobe Tatar
Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.
Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.
–
4. servering
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
5. servering
24 karat Kobe-guldbarre
50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar
–
6. servering
Amerikansk Ribeye og New York Strip af Black Angus
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
–
7. servering
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
VINMENU TIL MEAT’S SHARING MENU
Pr. pers. 329,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
1. servering: 2022 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Zehn Morgen, Nahe
2. servering: 2022 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana
3. servering: 2018 Vouvray Cuvée Saint Georges Moelleux, Benoît Gautier, Frankrig
OPGRADERET VINMENU TIL MEAT’S SHARING MENU
Pr. pers. 499,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
1. servering: 2023 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Bourgogne
2. servering: 2018 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, Californien
3. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal
DRINKSMENU TIL MEAT’S SHARING MENU
Pr. pers. 279,- Der serveres én drink pr.pers. til hver servering
1. servering: Nice to MEAT you – a la Gin Hass
2. servering: MEAT Forest – vodka med bærsmag
3. servering: White Russian
LEMONADE MENU TIL MEAT’S SHARING MENU
Pr. pers. 159,- Der serveres ét glas lemonade pr.pers. til hver servering
1. servering: Lemon Lime Sunshine
2. servering: Passion Fruit Paradise
3. servering: Rhubarb heaven
VINMENU TIL MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU
Pr. pers. 595,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
1. servering: Campo Dei Sass Processo, Case Paolin, Treviso, Italien
2. servering: 2022 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Zehn Morgen, Nahe
3. servering: 2021 Chardonnay Monterey County, Secret Cellars, Californien, USA
4. servering: 2022 Bourgogne Rouge, Ambroise, Bourgogne, Frankrig
5. servering: 2022 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana
6. servering: 2018 Vouvray Cuvée Saint Georges Moelleux, Benoît Gautier, Frankrig
EKSKLUSIV VINMENU TIL MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU
Pr. pers. 995,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
1. servering: Brut Réserve, Pol Roger, Champagne, Frankrig
2. servering: 2021 Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken, Markus Molitor, Mosel
3. servering: 2023 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Bourgogne
4. servering: 2018 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, Californien
5. servering: 2018 Brunello di Montalcino, Il Poggione, Toscana, Italien
6. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal