Ønsker du vin- eller drinksmenu til din sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 549,- (Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)
1. servering
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Bruschetta
Med bresaola, oliventapenade og sprød parmesanchips
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
2. servering
Argentinsk filet
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
–
3. servering
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter Argentinsk filet):
(Pris er angivet pr.pers.)
Tournedos fra Himmerland +50,-
Amerikansk Wagyu Flanksteak + 90,-
Amerikansk Ribeye af Black Angus +90,-
Amerikansk New York strip af Black Angus +90,-
Japansk Kobe MBS 8+ +445,-
MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din opgraderet sharing menu, så skal du blot tage fat i en tjener
7 serveringer – 10 retter – pr.pers. 1299,- (Min. 4 pers. – skal bestilles af hele bordet
–
1. servering
Velkomstsnacks
–
2. servering
Grillede argentinske tigerrejer
Serveret i kraftig hummersauce med glasnudler og shiitake svampe
–
3. servering
Kobe Tatar
Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.
Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.
–
4. servering
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
5. servering
24 karat Kobe-guldbarre
50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar
–
6. servering
Amerikansk Ribeye og New York Strip af Black Angus
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
–
7. servering
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
VINMENU TIL MEAT’S SHARING MENU
Pr. pers. 329,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
1. servering: 2022 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Zehn Morgen, Nahe
2. servering: 2022 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana
3. servering: 2018 Vouvray Cuvée Saint Georges Moelleux, Benoît Gautier, Frankrig
OPGRADERET VINMENU TIL MEAT’S SHARING MENU
Pr. pers. 499,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
1. servering: 2022 Chablis 1.Cru Fourchaume, Julie Fevre, Bourgogne
2. servering: 2018 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, Californien
3. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal
DRINKSMENU TIL MEAT’S SHARING MENU
Pr. pers. 279,- Der serveres én drink pr.pers. til hver servering
1. servering: Nice to MEAT you – a la Gin Hass
2. servering: MEAT Forest – vodka med bærsmag
3. servering: White Russian
LEMONADE MENU TIL MEAT’S SHARING MENU
Pr. pers. 159,- Der serveres ét glas lemonade pr.pers. til hver servering
1. servering: Lemon Lime Sunshine
2. servering: Passion Fruit Paradise
3. servering: Rhubarb heaven
VINMENU TIL MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU
Pr. pers. 595,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
1. servering: Campo Dei Sass Processo, Case Paolin, Treviso, Italien
2. servering: 2022 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Zehn Morgen, Nahe
3. servering: 2021 Chardonnay Monterey County, Secret Cellars, Californien, USA
4. servering: 2022 Bourgogne Rouge, Ambroise, Bourgogne, Frankrig
5. servering: 2022 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana
6. servering: 2018 Vouvray Cuvée Saint Georges Moelleux, Benoît Gautier, Frankrig
EKSKLUSIV VINMENU TIL MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU
Pr. pers. 995,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering
1. servering: Brut Réserve, Pol Roger, Champagne, Frankrig
2. servering: 2021 Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken, Markus Molitor, Mosel
3. servering: 2022 Chablis 1.Cru Fourchaume, Julie Fevre, Bourgogne
4. servering: 2018 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, Californien
5. servering: 2018 Brunello di Montalcino, Il Poggione, Toscana, Italien
6. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal