Ønsker du vin- eller drinksmenu til din sharing, så skal du blot tage fat i en tjener

3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 549,- (Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)


1. servering

Carpaccio

Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola

Bruschetta

Med bresaola, oliventapenade og sprød parmesanchips

Pork Belly

Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat

Cigar

Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild

2. servering

Argentinsk filet

Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce

Spareribs

Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn

3. servering

MEAT’s grillet isbombe

Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet                     

Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter Argentinsk filet):

(Pris er angivet pr.pers.)

Tournedos fra Himmerland +50,-

Amerikansk Wagyu Flanksteak + 90,-

Amerikansk Ribeye af Black Angus +90,-

Amerikansk New York strip af Black Angus +90,-

Japansk Kobe MBS 8+ +445,-


MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU

Ønsker du vin- eller drinksmenu til din opgraderet sharing menu, så skal du blot tage fat i en tjener

7 serveringer – 10 retter – pr.pers. 1299,- (Min. 4 pers. – skal bestilles af hele bordet

1. servering

Velkomstsnacks

2. servering

Grillede argentinske tigerrejer

Serveret i kraftig hummersauce med glasnudler og shiitake svampe

3. servering

Kobe Tatar

Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.

Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.

4. servering

Carpaccio

Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola

Pork Belly

Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat

Cigar

Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild

5. servering

24 karat Kobe-guldbarre

50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar

6. servering

Amerikansk Ribeye og New York Strip af Black Angus

Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, kartoffelfondant og bearnaisesauce

Spareribs

Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn

7. servering

MEAT’s grillet isbombe

Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet                                    


VINMENU TIL MEAT’S SHARING MENU

Pr. pers. 329,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

1. servering: 2022 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Zehn Morgen, Nahe

2. servering: 2022 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana

3. servering: 2018 Vouvray Cuvée Saint Georges Moelleux, Benoît Gautier, Frankrig          


OPGRADERET VINMENU TIL MEAT’S SHARING MENU

Pr. pers. 499,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

1. servering: 2022 Chablis 1.Cru Fourchaume, Julie Fevre, Bourgogne

2. servering: 2018 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, Californien

3. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal


DRINKSMENU TIL MEAT’S SHARING MENU

Pr. pers. 279,- Der serveres én drink pr.pers. til hver servering

1. servering: Nice to MEAT you – a la Gin Hass

2. servering: MEAT Forest – vodka med bærsmag

3. servering: White Russian


LEMONADE MENU TIL MEAT’S SHARING MENU

Pr. pers. 159,- Der serveres ét glas lemonade pr.pers. til hver servering

1. servering: Lemon Lime Sunshine

2. servering: Passion Fruit Paradise

3. servering: Rhubarb heaven 


VINMENU TIL MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU

Pr. pers. 595,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

1. servering: Campo Dei Sass Processo, Case Paolin, Treviso, Italien

2. servering: 2022 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Zehn Morgen, Nahe

3. servering: 2021 Chardonnay Monterey County, Secret Cellars, Californien, USA 

4. servering: 2022 Bourgogne Rouge, Ambroise, Bourgogne, Frankrig                 

5. servering: 2022 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana 

6. servering: 2018 Vouvray Cuvée Saint Georges Moelleux, Benoît Gautier, Frankrig                 


EKSKLUSIV VINMENU TIL MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU

Pr. pers. 995,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

1. servering: Brut Réserve, Pol Roger, Champagne, Frankrig                                                

2. servering: 2021 Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken, Markus Molitor, Mosel

3. servering: 2022 Chablis 1.Cru Fourchaume, Julie Fevre, Bourgogne 

4. servering: 2018 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, Californien                 

5. servering: 2018 Brunello di Montalcino, Il Poggione, Toscana, Italien

6. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal