MENU
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 499,- (Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)
1. servering
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmasan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Bruschetta
Med marineret oksefilet, peberfrugter, tomater og aioli
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og grillet bok choy
Cigar
Med tigerrejer, cheddarost, peberfrugter, dild og chilimayo
2. servering
Uruguayansk filet
Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, paneret mashed potatoes med ost og bacon og bearnaisesauce
Spareribs
Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
3. servering
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes i appelsinlikør ved bordet
Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter Uruguayansk filet):
(Pris er angivet pr.pers.)
Tournedos fra Himmerland +50,-
Amerikansk Ribeye af Black Angus +80,-
Amerikansk New York strip af Black Angus +80,-
Japansk Wagyu Kobe MBS 8+ +445,-
VINMENU
Pr. pers. 279,- Der serveres ét glas vin / én drink pr.pers. til hver servering
1. servering: 2021 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Weingut in den Zehn Morgen, Nahe
2. servering: 2020 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana
3. servering: Pineau des Charentes Blanc, Chateau Montifaud, Frankrig
OPGRADERET VINMENU
Pr. pers. 499,- Der serveres ét glas vin / én drink pr.pers. til hver servering
1. servering: 2018 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Bourgogne
2. servering: 2017 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, Californien
3. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal
DRINKSMENU
Pr. pers. 249,- Der serveres ét glas vin / én drink pr.pers. til hver servering
1. servering: Nice to MEAT you – a la Gin Hass
2. servering: MEAT Bramble – gin med bærsmag
3. servering: White Russian