MENU

Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener

3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 499,- (Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)


1. servering

Carpaccio

Af oksemørbrad med parmasan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola

Bruschetta

Med marineret oksefilet, peberfrugter, tomater og aioli

Pork Belly

Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og grillet bok choy

Cigar

Med tigerrejer, cheddarost, peberfrugter, dild og chilimayo


2. servering

Uruguayansk filet

Serveres på bordgrill. Hertil broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon, paneret mashed potatoes med ost og bacon og bearnaisesauce

Spareribs

Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn


3. servering

MEAT’s grillet isbombe

Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes i appelsinlikør ved bordet

Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter Uruguayansk filet):

(Pris er angivet pr.pers.)

Tournedos fra Himmerland +50,-

Amerikansk Ribeye af Black Angus +80,-

Amerikansk New York strip af Black Angus +80,-

Japansk Wagyu Kobe MBS 8+ +445,-


VINMENU

Pr. pers. 279,- Der serveres ét glas vin / én drink pr.pers. til hver servering

1. servering: 2021 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Weingut in den Zehn Morgen, Nahe

2. servering: 2020 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana

3. servering: Pineau des Charentes Blanc, Chateau Montifaud, Frankrig


OPGRADERET VINMENU

Pr. pers. 499,- Der serveres ét glas vin / én drink pr.pers. til hver servering

1. servering: 2018 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Bourgogne

2. servering: 2017 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, Californien

3. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal


DRINKSMENU

Pr. pers. 249,- Der serveres ét glas vin / én drink pr.pers. til hver servering

1. servering: Nice to MEAT you – a la Gin Hass

2. servering: MEAT Bramble – gin med bærsmag

3. servering: White Russian