Hos MEAT er vi eksperter i det gode kød. I at håndplukke krogmodnede kvalitetsudskæringer fra de bedste leverandører. Og i at stege til perfektion ved hjælp af grill, røg og ild. De forskellige specialiteter garneres med valgfrie side orders, som du ikke betaler ekstra for – sammensat på basis af de 4 årstider og råvarer, der egner sig til grillen.

MEAT er også hyggelige rammer og en atmosfære, der rimer på både familie komsammen, forretningsmiddag og romantisk middag. I bliver budt velkommen af et altid smilende personale, og bag kulisserne sørger passionerede kokke for, at den kulinariske del af oplevelsen bliver perfekt. Vi har vores egen måde på tingene. F.eks. langtidssteger og ryger vi selv vores specialprodukter som pulled pork og ribs – fordi vi insisterer på, at alt skal være hjemmelavet fra bunden af helt friske råvarer.

Grillen er omdrejningspunktet

Spiser du hos MEAT, spiser du hos en af de eneste restauranter i Aalborg, hvor det er grillen, der er omdrejningspunktet.

Grunden til dette er, at vi hos MEAT mener, at godt kød fortjener det. Derfor er vi også helt og aldeles tro mod dette koncept, som er udviklet af vores egne kokke – og naturligvis til perfektion.

Hos MEAT har vi særlige tilladelser til at grille på Weber grill indenfor, hvor vores kokke både griller, ryger og langtidssteger efter alle kunstens regler. Det hele er selvfølgelig lavet fra bunden og med en stor portion kærlighed.

For dig, der ikke vil spises af med en ordinær smagsoplevelse

Har du ikke lyst til at blive spist af med en ordinær smagsoplevelse, når du skal vælge mellem de mange spisesteder i Aalborg, er du landet det helt rette sted.

Hos MEAT er du nemlig sikker på, at du ikke ender med at blive spist af med en ordinær smagsoplevelse. Derimod er du garanteret en madoplevelse, der er skabt med afsæt i udsøgte udskæringer, der er blevet stegt til perfektion med grill, røg og ild.

Og når du bestiller mad i Aalborg hos MEAT, får du også dit tilbehør med i prisen. Det hele bliver selvfølgelig serveret af et personale, der både smiler og er imødekommende.

MEAT Teppanyaki – Få mad tilberedt lige foran dig

Teppanyaki er et helt særligt koncept. Her får man nemlig tilberedt sin mad med brug af ild og røg lige foran dig. Det er et koncept, som vi også har taget til os hos MEAT.

Leder du efter en restaurant i Aalborg, hvor du kan få en anderledes og interessant oplevelse, er dette et oplagt bud. Kokken kommer nemlig helt tæt på, hvorfor du kan opleve på første hånd, hvordan råvarer af højeste kvalitet bliver tilberedt til dig.