MEAT kortet
På MEAT serverer vi – bogstavligt talt – verdens bedste
kød, og vi har valgt vores leverandører med omhu. Vi bygger måltidet op omkring
lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer, og så kan du garnere med grønt,
sprødt og pikante smagsnuancer efter eget valg. Vælg det stykke kød og den
udskæring du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 side orders. Det er valgfrit,
hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
Serveres mandag – lørdag kl 17:00-22:00
Forretter
MEAT appetizer
Serveres som små tapasretter på bræt – kokken anbefaler 4 pr. person. Vælg i mellem:
- Bruchetta med tigerrejer og chili-mayonnaise
- Bruchetta med marineret tomatsalat og aioli
- Bruchetta med pulled port fra egen rygeovn, barbecuesauce og sprød svær
- Bruchetta med laks fra egen rygeovn og fetacreme
pr. stk. 35 kr
24-karat kobe-guldbar
50g. guldbelagt japansk kobe 5+.
299 kr
MEAT sampler
Kokkens udvalg af kødspecialiteter (min. 2 pers.)
pr. pers. 119 kr
Variation af muslinger
Blåmuslinger, kammuslinger og hjertemuslinger.
139 kr
Crispy tiger prawn soufflé
Serveres med aioli og urter
119 kr
Cigar
Røget barbecuemarineret spidsbryst med cheddarost i sprød filodej.
99 kr
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og ruccola
og urter
129 kr
Avokado Snack
Røres ved bordet med salt, chili, løg og lime. Serveres med 2 slags chips
109 kr
TIL ALLE FORRETTER SERVERES HJEMMEBAGT BRØD, SMØR OG TO SLAGS DIP
Hovedretter
På MEAT serverer vi – bogstavligt talt – verdens bedste kød, og vi har
valgt vores leverandører med omhu. Vi bygger måltidet op omkring lækkert,
veltilberedt kød i fine udskæringer, og så kan du garnere med grønt, sprødt
og pikante smagsnuancer efter eget valg. Vælg det stykke kød og den
udskæring du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 side orders. Det er
valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
FINLAND – Frygaarden – Rib eye
Frygaarden er inspireret af guden Frey, som var en af de vigtigste guder i den nordiske mytologi. Kvæget er født, opvokset og slagtet i Finland og spiser græs og korn.
DANMARK – Himmerland
Her er der tale om jysk ungkvæg med en helt fantastisk smag. De store højreb opnår en sublim mørhed og en meget ren smag i kødet efter 14 dages krogmodning. Processen, hvor kødets egne enzymer langsomt nedbryder bindevæv i kødet, skaber en mørningsproces, så smagsoplevelsen bliver garanteret sublim.
DANMARK – Svine Højræb
Bertels 100% økologisk danske grise med krølle på halen. Grisene opholder sig i områder med mulighed for wellness. De bliver omkring 22-24 uger gamle og fodres med grovfoder og økologiske rodfrugter. .
UNIKA kød
Selekteret fra de bedste steder i Europa, opskåret i Italien, krogmodnet i 16 dage.
U.S. – Dry Aged
Amerikansk oksekød er verdensberømt for sin fantastiske kvalitet – og det er der en god grund til. Kvæget opfedes de sidste 100 dage inden slagtning, hvorved der opnås en fedtmarmorering i kødet, som er noget kraftigere, end vi kender det fra Europa.
JAPANSK Wagyu – Kobe
Ægte Kobe kød fra Wagyu kvæg. En sand legendarisk delikatesse. Kødet har en yderst delikat og kraftig fedtmarmorering. For
at opnå denne exceptionelle kvalitet, bliver kvæget masseret dagligt og deres kost består blandt andet af majs, chokolade, øl og sake.
AUSTRALSK Wagyu – Kobe style
Fantastisk Kobe-inspireret Wagyu kød fra Australien. Utrolig kraftig fedtmarmorering, der giver udskæringen en yderst delikat smag.
AUSTRALIEN – Sort Angus
Majsfodret fritgående kvæg med velsmagende fedtkant, og flot
fedtmarmorering.
Tomahawk
Ribeye med skaft
Filet
Steak af oksefilet med fedtkant
Tournedos
Mørbradstykke helt uden fedt
Rib-eye
Bøf med kraftig fedtmarmorering. Det amerikanske navn refererer
til det øje af fedt, som ligger i midten af bøffen
New York Strip
Et reelt stykke kød uden fedtkant, men med en flot marmorering
i selv kødet
T-bone
Skåret af højreb, meden side af filet og en side af mørbrad
Kokkens Signaturretter
Buttergrilled tenderloin
200g grilles ved bordet.
289 kr
Côte du Boeuf
Côte du Boeuf
800g. Kildegaarden Cote du Boeuf, fra eget modningsskab (kan deles af 2 pers.).
509 kr
US Tomahawk
1000g. Tomahawk fra eget modningsskab (kan deles af 2 pers.)
799 kr
Langtidsgrillet Iberico svine ribeye
300g
289 kr
Beef Wellington
300g. indbagt dansk oksemørbrad med svampe,
parmaskinke, sennep og friske urter.
369 kr
Spareribs
500g. Barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn.
229 kr
MEAT symfoni
5 slags kød
Tournedos fra Himmerland, Amerikansk rib eye, New York strip, Australsk filet og Wagyu/kobestyle filet inkl. 3 side orders pr. pers.
1.809 kr
MEAT for two (2 personer)
Dansk helstegt kalvemørbrad
500 g
pr. person 299 kr
Australsk majsfodret striploin
Filet
200 g 300 g
229 kr 299 kr
Ungkvæg fra Himmerland
Amerikansk kødkvæg
Rib eye
300 g 400 g
339 kr 429 kr
New York strip
300 g 400 g
339 kr 429 kr
Australien Wagyu/Kobe style
Japansk kobekød
Grillet laks
199 kr
Garniture
Grøntsagssauté med sprød bacon
Broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon
Grillede spidskål med ristede nødder og grøn yozuolie
Grillede blomkål med pinjekerner, Parmesan og friske urter
Saucer
Piment d`espelette bearnaice
Hollandaisesauce med friske purløg
Hjemmelavet BBQ sauce (kold)
Kartofler
Pommes frites med parmesan
Pommes frites med chilisalt
Pommes frites med krydderurtesalt
Pommes frites med alm. salt
Paneret mashed potatoes med ost og bacon, toppet med purløgsdressing og forårsløg
Ovnstegte krydderkartofler á la MEAT
Kokkens signatur side orders
Grillet polenta med grøn mayonnaise, frisk trøffel og parmesan
+ 15 kr
Friteret løgblomst med røget mayonnaise
+ 10 kr
Mac and cheese med frisk trøffel
+ 15 kr
Burrata med friske cherrytomater, syltede løg, balsamico og olivenolie
+ 10 kr
Surf’n turf. tilføj en halv hummerhale til din bøf
+ 115 kr
Dessert
Citrontærte med marengs, flamberede jordbær og candyfloss
119 kr
MEAT´s grillet isbombe indbagt is med friske bær og crumble
89 kr
RESTAURANT MEAT | Vesterå 1, 9000 Aalborg | T: 9810 3500 | info@restaurantmeat.dk | facebook.com/RestaurantMeatAalborg
Køkkenets åbningstider: Man-fredag kl. 17.00-22.00. Lørdag kl. 10.30-14.00 & 17.00-22.00