close
Navn
Email
Telefon
Dato
ÅBNINGSTIDER:
Mandag - lørdag kl. 10.30 - 22.00
Søndag LUKKET
Tidspunkt
Antal personer
Hvis du har bestilt bord til efter kl. 17.30 skal du herunder vælge hvilket menukort du vil spise fra.
Menukort
Kommentarer til reservationen
Madallergier, placering, handicap etc.

Desværre kan vores bekræftelse lande i spamfilteret - så vil i venligst tjekke det.

Find bord

Selskaber

Hos MEAT er vi eksperter i selskaber – og for os er der ingen udfordring i, at det skal foregå under lidt specielle former.
Vores speciale er kvalitetskød, og unikke udskæringer af højeste kvalitet.
Vi griller ofte “on sight” og har løst en del ”skæve” opgaver. Vi skræddersyer altid til det enkelte arrangement helt efter kundens ønsker, men vi garanterer altid høj kvalitet i både råvarer og tilberedning samt højt humør.

 

 

Mad ud af huset
Firmafesten, receptioner, frokoster, grillfester, jubilæer, konferencer, julefrokost, sommerfester.
MEAT er meget mere end bare kød. Vi elsker at komme ud af huset og leverer maden på alle tidspunkter af året og dagen. Vores dygtige kokke skræddersyr gerne en menu til jer, og for os, bliver det bare sjovere at lave mad, når vi får specialopgaver af enhver art. Det er netop dette der holder vores kokke knivskarpe, at vi for lov at lege med nye eksperimenter i ved grillen og i køkkenet.
Hos MEAT griller vi alt vores mad på Weber Grill, og når vi rykker ud af huset, tager vi gerne Webergrillen med og griller direkte på din adresse. Det er vores holdning, at alt kan grilles på en Webergrill. Og maden bliver jo bare bedre når det er grillet.

 

Bryllupper, fødselsdage, konfirmation,
Udover at vi hos MEAT naturligvis afholder selskaber i vores restaurant i Aalborg, kan vi også hjælpe jer med at arrangere jeres private fest. Når I har stedet, men mangler resten, så lad os, sammen med jer, stå med hele planlægningen af festen. Vi er knivskarpe på at gøre lokaler festlige, at borddækningen er i særklasse, at vores dygtige tjenere servicerer jeres gæster, og naturligvis sørger vi for at servere maden indbydende og lækkert, og på de tidspunkter det passer til jeres fest.

 

Events
Polterabend, firmadag, familietur.
Nogle gange skal der bare lidt mere krydderi på dagen. Maden vil altid være MEAT’s omdrejningspunkt, men mangler I gode ideer til, hvordan I kan få udfyldt og tilrettelagt en dag med gæster, kolleger eller venner, så har vi en masse gode ideer og samarbejdspartnere, så vi i samarbejde med jer, kan planlægge en hel dag med indhold af både faglig og mere ”useriøs” karakter.

Prøv også vores MEAT AT HOME, hvor I selv kan hente mad i restauranten, og på kun 15 minutter tilberede det derhjemme ved grillen eller i køkkenet. Klik her!