På MEAT serverer vi – bogstaveligt talt – verdens bedste kød, og vi har valgt vores leverandører med omhu. Vi bygger måltidet op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer, og så kan du garnere med grønt, sprødt og pikante smagsnuancer efter eget valg.
Vælg det stykke kød og den udskæring, du ønsker.
Efterfølgende vælger du 3 side orders. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
Serveres mandag – torsdag kl 17:00-22:00
Serveres fredag – lørdag kl 17:00-23:00
KOBE FORRET
Japansk Kobe MBS 10+ i to forskellige varianter – 359,-
Kobe Tatar
Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.
Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.
Kobe Tataki
Lyngrillet japansk Kobe filet. Serveres i yozu ponzu med ristede skalotteløg, chili og timian.
FORRETTER
ALLE FORRETTER SERVERES MED HJEMMEBAGT BRØD OG SALTET SMØR
MEAT Appetizer – 4 stk. 139,-
(Serveres som små tapasanretninger på bræt – du sammensætter selv ud fra nedenstående varianter. Tilføj ekstra + 35,-)
Vælg mellem:
- Bruschetta med tigerrejer og chili-mayonnaise
- Bruschetta med grillede tomater, oliventapenade og burrata
- Bruschetta med pulled pork fra egen rygeovn, barbecuesauce og sprødt svær
- Bruschetta med laks fra egen rygeovn, pesto og tangsalat
- Bruschetta med avocado, marinerede tomater, lime og flødeost
Ossetra caviar – 499,-
10g. Ossetra caviar med blinis, creme fraiche, skalotteløg og purløg
24 karat kobe-guldbar – 299,-
50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar.
Cremet hummersuppe – 139,-
Med marinerede tigerrejer, dildskum og friske urter
Tigerrejer – 139,-
Sauteres ved bordet med peberfrugter, løg, hvidløg, persille og chili
Cigar – 129,-
Røget barbecuemarineret spidsbryst med cheddarost i sprød filodej
Carpaccio – 149,-
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola – færdiglaves ved bordet
Stenbiderrogn – 149,-
Serveres på bund af spinatblinis. Rørt med rødløg, dild, citron og creme fraiche
Tatar af oksekød – 149,-
Rørt med løg, kapers, estragon, tabasco, pickles, olivenolie og æggeblomme. Serveres med frissésalat, syltede rødløg, jordskokkechips, brøndkarse mayo og confiteret æggeblomme – færdiglaves ved bordet
MEAT’s signaturtoast med brændt bearnaise – 159,-
Bruschettas med grillet oksemørbrad, syltede perleløg og brændt bearnaise. Færdiglaves ved bordet. (tilføj sprødt Kobe-bacon +49,-)
MEAT’S SHARING MENU
Hertil serveres der hjemmebagt brød og saltet smør
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 549,-
(Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)
–
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Bruschetta
Med avocado, marinerede tomater, lime og flødeost
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
Argentinsk filet (dobbelt op på argentinsk filet +79,-)
Serveres på bordgrill. Hertil grøn salat med avocado, granatæble, grønne æbler, solsikkekerner og vinaigrette, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Chicken drumstick
Confiteret, grillet og barbequemarineret chicken drumstick
–
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter argentinsk filet):
(Pris er angivet pr.pers.)
Opgradér kødet: Opgradér + dobbelt op på kød:
Tournedos fra Himmerland +50,- +179,-
Amerikansk Wagyu Flanksteak +90,- +265,-
Amerikansk Ribeye af Black Angus +90,- +265,-
Amerikansk New York strip af Black Angus +90,- +265,-
Japansk Kobe MBS 8+ +445,- +965,-
MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU
Hertil serveres der hjemmebagt brød og saltet smør
Ønsker du vin- eller drinksmenu til din Sharing, så skal du blot tage fat i en tjener
7 serveringer – 10 retter – pr.pers. 1299,-
(Min. 4 pers. – skal bestilles af hele bordet)
–
Velkomstsnacks
–
Grillede tigerrejer
Serveret i kraftig hummersauce med glasnudler og shiitake svampe
–
Kobe Tatar
Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.
Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.
–
Carpaccio
Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola
Pork Belly
Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat
Cigar
Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild
–
24 karat Kobe-guldbarre
50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar
–
Amerikansk Ribeye og New York Strip af Black Angus
Serveres på bordgrill. Hertil grøn salat med avocado, granatæble, grønne æbler, solsikkekerner og vinaigrette, kartoffelfondant og bearnaisesauce
Chicken drumstick
Confiteret, grillet og barbequemarineret chicken drumstick
–
MEAT’s grillet isbombe
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
HOVEDRETTER
KOKKENS SIGNATURRETTER
Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
Buttergrilled tenderloin – 200g. 389,- / 300g. 499,-
Dansk oksemørbrad (grilles ved bordet i klaret smør)
Amerikansk Black Angus fra Greater Omaha (obs. tilberedningstid: 40-50 min. – kan deles af 2 personer)
1000g. Bone-in Ribeye – 989,-
(Dry aged i minimum 40 dage i eget modningsskab)
Amerikansk brisket (obs. tilberedningstid: 30 min) – 349,-
300g. barbecuemarineret amerikansk brisket, røget i egen rygeovn i 16 timer.
Lammekrone – 389,-
550g. glaseret irsk lammekrone vendt i variation af nødder
Beef Wellington (obs. tilberedningstid: 30 min) – 419,-
300g. indbagt dansk oksemørbrad med svampe, parmaskinke, sennep, valnødder og timian (tilføj friskrevet trøffel + 45,-)
Spareribs – 289,-
500g. barbecuemarineret spansk sortfodsgris, røget i egen rygeovn
MEAT Kobe burger – 379,-
200g. hakket Kobebøf med marineret spidskål, grillede peberfrugter, ost og krydderdressing. Serveres med pommes frites og panerede løgringe (yderligere side orders er ikke inkluderet)
Chateaubriand (2.pers – obs. tilberedningstid: 30 min) – pr. pers. 459,-
500g. (250g. pr. pers.) chateaubriand af oksemørbrad – flamberes i whisky og friske urter ved bordet
MEAT guldbarre – pr. pers. 849,-
300g. New York strip belagt med 24 karats bladguld
HOVEDRETTER
Vælg det stykke kød du ønsker. Efterfølgende vælger du 3 sideorders. Disse er indeholdt i prisen. Det er valgfrit, hvordan du ønsker at kombinere dine side orders.
MEAT SYMFONI (Min. 4 pers.) – pr. person 599,-
5 slags kød serveres over 3 runder med tilhørende historiefortælling fra vores kompetente tjenere: japansk Kobe MBS 8+, amerikansk ribeye, New York strip, tournedos fra Himmerland og argentinsk filet – inkl. 3 side orders pr. pers.
Tilføj Amerikansk Wagyu MBS 9+ flanksteak og filet til din symfoni – pr. person +229,-
AMERIKANSK WAGYU MBS 9+ FRA SNAKE RIVER FARMS
Flanksteak (2 pers.) 500g. (250g. pr. pers.) – pr.pers. 449,-
Filet 250g. – 679,-
ARGENTINSK MAJSFODRET BLACK ANGUS
Filet 200g. – 259,-
Filet 300g. – 329,-
LIMOUSINE UNGKVÆG FRA HIMMERLAND – 359,-
Tournedos 220g.
AMERIKANSK BLACK ANGUS
Ribeye 300g. – 439,-
Ribeye 400g. – 549,-
New York Strip. 300g. – 439,-
New York Strip. 400g. – 549,-
JAPANSK KOBE (MBS 8+) – 1149,-
Filet 250g.
GRILLET NORSK LAKS – 239,-
Filet 200g.
TILFØJ UMAMISMØR TIL DIT KØD – 49,-
(Tilført hvidløg, kimchi, citron, urter og shiitake svampe)
SIDE ORDERS
(Vælg 3 side orders. Disse er indeholdt i prisen. Dette inkluderer kokkens signatur side orders med et mindre tillæg i prisen)
GARNITURE
- Panerede løgringe
- Grøntsagssauté med sprød bacon
- Broccolisalat med nødder, tørrede tranebær og bacon
- Grøn salat med avocado, granatæble, grønne æbler, solsikkekerner og vinaigrette
- Grillet spidskål med ristede nødder og grøn yozuolie
- Svampesoufflé med flødeost og persille
- Glaserede gulerødder med timian og rosmarin
- Grillede majs vendt i krydret smør
- Smørstegte blomkål med ristede pinjekerner, purløg og parmesan
- Mac and cheese med friskrevet trøffel. (+30,-)
- Grillede asparges med sauce mousseline og friskrevet trøffel (+40,-)
- Tomatsalat med burrata, syltede løg, balsamico og olivenolie. (+30,-)
SAUCER
- BBQ-Sauce (kold)
- Bearnaise
- Madagaskar pebersauce
- Opgraderet Madagaskar pebersauce med sauterede løg flamberet i cognac (+15,-)
- Svampesauce
- Hollandaisesauce med frisk purløg
- Krydret steaksauce
- Rødvinssauce (Marsala)
KARTOFLER
- Pommes frites – vælg mellem: parmesan, chilisalt, krydderurtesalt eller alm. salt (tilføj friskrevet trøffel til dine pommes frites + 45,-)
- Paneret mashed potatoes med ost og bacon, toppet med purløgsdressing og forårsløg
- Ovnstegte krydderkartofler a la MEAT
- Kartoffelfondant toppet med confiterede hvidløg
- Nye danske kartofler vendt i smør, persille og løvstikke
- Grillet kartoffelsoufflé med hvidløg, brunet smør, hasselnødder og friskrevet trøffel (+40,-)
Bestilles der side orders udover de 3, der er indeholdt i prisen tillægges 45,-
DESSERTER
Panna Cotta – 129,-
Serveres med hindbærgelé, brændt hvid chokolade og sprød tuiles
Crème Brûlée – 119,-
Serveres med mangosorbet og sæsonens frugt
Gateau Marcel a la MEAT – 129,-
2-lags chokoladekage med brændt hvid chokolade, sæsonens frugt og vaniljeis
Rødgrød a la MEAT – 139,-
Serveres med friske jordbær, mynte, makroner og fløde – laves ved bordet med flydende nitrogen
MEAT’s grillet isbombe – 129,-
Indbagt is med jordbær og mynte – flamberes med appelsinlikør ved bordet
Sommermousse – 129,-
Mascarponecreme med mango, kiwigelé, crumble af makroner og friske bær