Ønsker du vin- eller drinksmenu til din sharing, så skal du blot tage fat i en tjener

3 serveringer – 7 retter – pr.pers. 579,- (Min. 2 pers. – skal bestilles af hele bordet)


1. servering

Carpaccio

Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola

Bruschetta

Med avocado, marinerede tomater, lime og flødeost

Pork Belly

Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat

Cigar

Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild

2. servering

Argentinsk filet (dobbelt op på argentinsk filet +79,-)

Serveres på bordgrill. Hertil grillede majs vendt i krydret smør, mashed potatoes med løg og bacon og bearnaisesauce

Chicken drumstick

Confiteret, grillet og barbequemarineret chicken drumstick

3. servering

Nougatis

Nougatis med bærkompot – flamberes med appelsinlikør ved bordet                                                       

Opgradér din sharing menu (skal vælges af hele bordet og erstatter Argentinsk filet):

(Pris er angivet pr.pers.)

                                                            Opgradér kødet:                                    Opgradér + dobbelt op på kød:
Tournedos fra Himmerland                                              +50,-                                                           +179,-
Amerikansk Wagyu Flanksteak                                           +90,-                                                           +265,-
Amerikansk Ribeye af Black Angus                                      +95,-                                                           +275,-
Amerikansk New York strip af Black Angus                              +95,-                                                           +275,-
Japansk Kobe MBS 8+                                                  +445,-                                                           +965,-

MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU

Ønsker du vin- eller drinksmenu til din opgraderet sharing menu, så skal du blot tage fat i en tjener

7 serveringer – 10 retter – pr.pers. 1299,- (Min. 4 pers. – skal bestilles af hele bordet)

1. servering

Velkomstsnacks

2. servering

Grillede tigerrejer

Serveret i kraftig hummersauce med glasnudler og shiitake svampe

3. servering

Kobe Tatar

Japansk Kobe rørt med løg, pickles, kapers, estragon, æggeblomme og olivenolie.

Serveres i sprødt og puffet rispapir toppet med kaviar, hvid trøffel og timian.

4. servering

Carpaccio

Af oksemørbrad med parmesan, balsamico, olivenolie, sennep og rucola

Pork Belly

Svinebryst med chili/hvidløgs teriyaki sauce og spidskålsalat

Cigar

Med marinerede tigerrejer, glasnudler, peberfrugter og dild

5. servering

24 karat Kobe-guldbarre

50g. guldbelagt japansk Kobe MBS 8+ med rødvinsreduktion og caviar

6. servering

Amerikansk Ribeye og New York Strip af Black Angus

Serveres på bordgrill. Hertil grillede majs vendt i krydret smør, mashed potatoes med løg og bacon og bearnaisesauce

Chicken drumstick

Confiteret, grillet og barbequemarineret chicken drumstick

7. servering

Nougatis

Nougatis med bærkompot – flamberes med appelsinlikør ved bordet                                      


VINMENU TIL MEAT’S SHARING MENU

Pr. pers. 329,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

1. servering: 2023 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Zehn Morgen, Nahe

2. servering: 2022 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana

3. servering: 2018 Vouvray Cuvée Saint Georges Moelleux, Benoît Gautier, Frankrig          


OPGRADERET VINMENU TIL MEAT’S SHARING MENU

Pr. pers. 499,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

1. servering: 2023 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Bourgogne

2. servering: 2019 Brunello di Montalcino, Il Poggione, Toscana, Italien

3. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal


DRINKSMENU TIL MEAT’S SHARING MENU

Pr. pers. 279,- Der serveres én drink pr.pers. til hver servering

1. servering: Nice to MEAT you – a la Gin Hass

2. servering: MEAT Forest – vodka med bærsmag

3. servering: White Russian


LEMONADE MENU TIL MEAT’S SHARING MENU

Pr. pers. 159,- Der serveres ét glas lemonade pr.pers. til hver servering

1. servering: Lemon Lime Sunshine

2. servering: Passion Fruit Paradise

3. servering: Rhubarb heaven 


VINMENU TIL MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU

Pr. pers. 599,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

1. servering: Campo Dei Sass Processo, Case Paolin, Treviso, Italien

2. servering: 2023 Kreuznacher Rosenheck Kabinett Riesling, Zehn Morgen, Nahe

3. servering: 2022 Founders Chardonnay, Hahn, Californien, USA 

4. servering: 2023 Bourgogne Rouge, Clos de Somméré, Bourgogne, Frankrig                 

5. servering: 2022 Bolgheri Rosso, Grattamacco, Toscana 

6. servering: 2018 Vouvray Cuvée Saint Georges Moelleux, Benoît Gautier, Frankrig                 


EKSKLUSIV VINMENU TIL MEAT’S OPGRADERET SHARING MENU

Pr. pers. 995,- Der serveres ét glas vin pr.pers. til hver servering

1. servering: Brut Réserve, Pol Roger, Champagne, Frankrig                                                

2. servering: 2021 Zeltinger Sonnenuhr Spätlese Trocken, Markus Molitor, Mosel

3. servering: 2023 Chablis Les Deux Rives, Olivier Leflaive, Bourgogne 

4. servering: 2020 Pinot Noir Lambda, Ampelos, Santa Rita Hills, Californien                 

5. servering: 2019 Brunello di Montalcino, Il Poggione, Toscana, Italien

6. servering: 10-års White Tawny, Santa Eufemia, Portugal