Hos MEAT er du sikret en god oplevelse. Vi går nemlig ikke på kompromis med hverken mad eller service. Leder du efter den bedste restaurant i Aalborg, vil vi derfor betragte os selv som værende et godt bud.

Som vores navn antyder, er det kød, der er i fokus hos MEAT. Hvis du leder efter den bedste restaurant i Aalborg med netop dette fokus, er du bestemt landet det rette sted. Her hos MEAT serverer vi nemlig noget af det bedste kød i verden, og alle vores leverandører er valgt med omhu.

Et måltid bygget op omkring fine udskæringer

Når du spiser hos MEAT, får du et måltid, der er bygget op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer. Hertil kan du garnere med grønt, sprødt og pikante smagsnuancer, som du ønsker. Vi lader nemlig dig selv vælge, hvad du ønsker at garnere med.

Det hele foregår på ganske simpel vis. Til en start vælger du blot det stykke kød og den udskæring, du gerne vil have. Når det er gjort, kan du vælge op til tre side-orders. Hvordan du vælger at kombinere disse, er naturligvis helt op til dig selv.

Eksperter i det gode kød

Mener du, at de bedste restauranter i Aalborg, er de steder, hvor de er eksperter i kød, skal du være velkommen hos MEAT. Vi bryster os nemlig ikke kun af at håndplukke krogmodnede kvalitetsudskæringer fra vores leverandører, men også af at være eksperter i det gode kød.

Derfor er vi også eksperter i at stege kødet til perfektion. Her hos MEAT sker dette ved hjælp af både grill, røg og ild. Det sikrer, at du får en smag, der sidder lige i skabet – hver gang. Og netop derfor er vi et af de bedste spisesteder i Aalborg.

Hertil har vi vores helt egen måde at gøre tingene på. For eksempel langtidssteger og ryger vi altid selv vores specialprodukter, hvilket tæller pulled pork og ribs. Det gør vi, da vi insisterer på, at alt hos MEAT skal være hjemmelavet – og lavet med friske råvarer.

Vi har også en hyggelig atmosfære

Når du besøger en god restaurant i Aalborg, er det selvfølgelig ikke kun maden, der tæller. Det skal være en god oplevelse fra ende til anden, hvoraf maden kun er en del af det. Derfor vægter vi det også højt at skabe nogle hyggelige rammer, hvor man kan nyde sit delikate måltid.

Hos MEAT i Aalborg er det et klart fokus at skabe en atmosfære, der medfører, at vi kan skabe rammerne om alt fra en romantisk middag til en forretningsfrokost. Derfor bliver I naturligvis altid budt velkommen af et smilende personale, der er indstillet på at give jer den bedst mulige oplevelse.

Det er dog ikke kun i selve restauranten, at der bliver arbejdet på højtryk, for at give jer den bedste oplevelse. Bag kulisserne gør vores passionerede kokke alt for, at den kulinariske del af oplevelse er helt i top.

Derfor tør vi godt at garantere, at hvis du besøger MEAT, får du en oplevelse, der er ud over det sædvanlige.